BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVizeler kalkacak mı?----

Vizeler kalkacak mı?

Vizeler kalkacak mı?
13 Kasım 2013 - 13:59 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ortak basın toplantısı düzenledi

Barzani'yi Diyarbakır'a davet ettiklerini söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "İbrahim Tatlıses gibi Şivan Perver gibi iki dostu da bir araya getirelim dedik. İbrahim Tatlıses de büyük bir felaketten sonra ilk defa sanatını icra edecek orada. Sayın Barzani ile orada siyasi görüşmelerimiz de olacak" dedi.
Erdoğan toplantıda şunları söyledi:
Vizeler konusunda ekonomi bakanlarımız bunun takipçisi olacaklar. Akademisyenler iş adamları öğrenciler konusunda değerlendirmenin yapılacak ilk adımların atmış olacağız. Bu hafta sonu Diyarbakır’da tarihi bir süreci yaşayacağız. Toplu açılışlar gerçekleştireceğiz. 300 aileyi evlendireceğiz. Bunu çok daha farklı gerçekleştirelim çözüm sürecine yönelik bir taçlandırma yapalım dedik.

"BARZANİ'Yİ DAVET ETTİK"
Sayın Barzani’yi de davet ettik. İbrahim Tatlıses gibi Şivan Perver gibi iki dostu da bir araya getirelim dedik. İbrahim Tatlıses de büyük bir felaketten sonra ilk defa sanatını icra edecek orada. Sayın Barzani ile orada siyasi görüşmelerimiz de olacak. Etkinliklerde beraber olacağız. Ve Pazar günü Bismil Ergani ilçelerinde toplu açılışlarımız olacak. Kısa bir süre önce Irak parlamento başkanının bir ziyareti olmuştu. Bu ziyaretle başlayan bir süreç oldu. Ardında Irak Dışişleri Bakanının bir ziyareti oldu.

"ZİYARETLERİN BARIYA KATKISI OLACAK"
Ardından Dışişleri bakanımız sayın Davutoğlu’nun çok çok başarılı geçen bir ziyareti oldu.Meclis Başkanımız Sayın Çiçek Irak’a bir ziyarete bulunacak. Sayın Maliki’nin bir Türkiye ziyareti olacak. Ardından benim Irak’a bir ziyaretim olacak. Bu ziyaretlerin bölge barışına önemli katkıları olacağını düşünüyoruz.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)