BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVirüse rağmen Lübnan'da halk sokaklarda----

Virüse rağmen Lübnan'da halk sokaklarda

Virüse rağmen Lübnan'da halk sokaklarda
01 Mayıs 2020 - 17:04 www.finansgundem.com

İşçi Bayramı vesilesiyle birçok Lübnanlı vatandaş bugün öğleden sonra Beyrut'un merkezinde gösteriler düzenledi

Birçok Lübnanlı vatandaş bugün öğleden sonra Beyrut'un merkezinde yer alan Riyad es-Sulh ve Şüheda Meydanı'nda toplanarak gösteri düzenledi. Lübnan'ın güneyinde yer alan Nebatiye ve Sur kentinde ise İşçi Bayramı vesilesiyle yürüyüş düzenlendi.

Şüheda Meydanı'nda toplanan ve Lübnan bayrağı taşıyan göstericiler, yaşam koşullarının düzeltilmesi, işsizlik sorunu gibi konuların çözülmesini talep etti.

Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye şehrinde yürüyüş yapan göstericiler, devrimin, sistemin değiştirilip taleplerin karşılanmasına dek süreceğine işaret eden pankartlar taşıdı.

Lübnan'da gerçekleşen protesto gösterilerinde birçok vatandaş koronavirüsten korunma amaçlı maskeler takarken, bazıları ise bu kurala uymadı.

Lübnan ekonomisi, işsiz sayısında artış, Lübnan lirasının dolar karşısında değer kaybetmesi ve yeni tip koronavirüsün yaşattığı krizle ciddi bir sınavdan geçiyor.

Lübnanlı vatandaşlar ülkenin doğu, güney ve kuzey bögeleri başta olmak üzere günlerdir gösteriler düzenlemeye devam ediyor. Gösterilerde zaman zaman orduyla çatışmalar da yaşanıyor.

Lübnan'da bankalar ateşe verildi

Libya'da Hafter'e ait iki askeri araç vuruldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)