BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVirüse direnemeyen medyada işten çıkarmalar başladı----

Virüse direnemeyen medyada işten çıkarmalar başladı

Virüse direnemeyen medyada işten çıkarmalar başladı
07 Nisan 2020 - 10:57 www.finansgundem.com

Korona virüs sonrası yaşanan ekonomik daralma medyaya sıçradı. Mirror yayıncısı 1.000 çalışanını izne gönderiyor, maaşlarında kesintiye gidiyor

İngiltere’nin önemli yayın gruplarından Mirror, tasarruf tedbirlerine başladı. Daily Mirror, Daily Express ve Daily Star gazetelerinin yayıncısının, yaklaşık 1.000 çalışanı ve üst düzey yayın ekibi dahil yönetimini izine çıkaracağı ve ödemeleri beşte bir oranında azaltacağı bildirildi.

Eskiden Trinity Mirror olarak bilinen Reach, Manchester Evening News, İskoç Daily Record ve ünlü dergisi OK dahil yüzlerce bölgesel markaya sahip.

Şirket, korona virüs krizi nedeniyle 4.700 çalışanının - 940 -% 20'sini izine çıkarmayı planladığını bildirdi. Grup genel müdürü Lloyd Embley başkanlığındaki en üst düzey yayın ekibi de dahil Reach'in üst yönetiminin maaşının % 20, diğer tüm çalışanların maaşının % 10 oranında kesileceği belirtildi.

136 bin firmanın KOSGEB taksitlerine 3 ay erteleme

Hisarcıklıoğlu’ndan bankalara ‘hepimiz aynı gemideyiz’ uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)