BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVilladan 4 milyonluk vurgun!----

Villadan 4 milyonluk vurgun!

Villadan 4 milyonluk vurgun!
05 Eylül 2023 - 21:53 www.finansgundem.com

Kayseri'de villadan 4 milyon TL'lik hırsızlık yapan 4 şüpheliden 3'ü yakalandı

Kayseri'de,hırsızlıkiçin girdikleri villadan 4 milyon TL'lik hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 şüpheliden 3'ü, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Olay, 1 hafta önce Melikgazi ilçesi Becen Mahallesi'ndeki bir villada meydana geldi. Can Erdem, Ufuk Ş., Murat Ö. ve Servet G., hırsızlık için girdikleri villadan içinde ziynet eşyalarının da bulunduğu 4 milyon TL'lik hırsızlık gerçekleştirdi.

HAKLARINDA KESİNLEŞMİŞ SUÇLAR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Villa sahibinin ihbarı sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bu kapsamda Melikgazi Suç Önleme Büro Amirliği, yaptığı çalışmalarda şüphelilerin Şeker Mahallesi İstasyon 1 Kümeevleri'nde bulunan geri dönüşüm tesisinde saklandıklarını belirledi. Ekipler, şüphelilerin bulunduğu adrese operasyon düzenledi. Olay yerine gelen polisi gören 4 şüpheli kaçmaya başladı.

Hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 17 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Can Erdem, kaçmaya çalışırken polisle yaşadığı arbede sonucu sol omzundan vurularak etkisiz hale getirilirken, Ufuk Ş. ve Murat Ö. ise yaklaşık yarım saat süren takibin ardından yakalandı. Olay yerinden kaçan Servet G.'yi ise yakalama çalışmaları sürüyor. Can Erdem sağlık ekiplerince Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer şüpheliler ise polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

British Museum'da hırsızlık olayının ardından müdür istifa etti

 

İETT otobüsünü çalan hırsız yakalandı

 

İngiltere'de veri hırsızlığı şoku

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)