BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVictoria's Secret'a talip çıktı----

Victoria's Secret'a talip çıktı

Victoria's Secret'a talip çıktı
10 Şubat 2020 - 10:29 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü iç giyim firması Victoria's Secret'ın satılması konusunda anlaşma çok yakın. Bu hafta içerisinde satış işlemleri gerçekleşebilir.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

L Brands LB dünyaca ünlü iç çamaşır markası Victoria’s Secret’ı Sycamore Partners’a satma konusunda anlaşmaya yakın olduklarını belirtti.  Anlaşma bu hafta içerisinde açıklanabilir. Satışın ne kadara yapıldığı konusunda henüz bir bilgi verilmedi.

L Brands CEO’su Les Wexner Victoria’s Secret yönetimindeyken sürdürdüğü başarısız performans ve Jeffrey Epstein’ın cinsel suç davasıyla bağlantısı olması nedeniyle eleştiriliyordu. L Brands hisseleri geçen sene %10 değer kaybetti.

Diğer taraftan Sycamore Partners için bu anlaşma iç giyim sektöründe lider bir noktaya gelebilmek için önemli bir hamle. Şirket iç giyimin yanında pijama ve parfüm gibi ürünleriyle dikkat çeken önemli bir marka. Bununla beraber şirketin yeni sahibini de önemli riskler bekliyor. Estetik yerine rahatlığın tercih edilen trend olarak değişmesi ve firmanın seksist olduğu eleştiriler nedeniyle bu seneki yıllık defilenin iptal edilmesi Victoria’s Secret’ın yeniden yapılanmaya olan gereksinimlerini gösteriyor.

Victoria’s Secret’ın satılmasına ilişkin görüşmeler başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)