BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiVestel'den flaş kapatma kararı!----

Vestel'den flaş kapatma kararı!

Vestel'den flaş kapatma kararı!
01 Mart 2016 - 09:08 www.finansgundem.com

Vestel CEO'su Turan Erdoğan, fabrikanın Rusya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kapandığını ve uçak krizi ile alakasının bulunmadığını söyledi

Türkiye'nin elektronik devi Vestel, Rusya'daki televizyon fabrikasını kapattı. Vestel CEO'su Turan Erdoğan, fabrikanın Rusya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kapandığını ve uçak krizi ile alakasının bulunmadığını söyledi. Erdoğan, fabrikayı başka yere taşıyacaklarını söyledi.

Türkiye'nin elektronik devi Vestel, Rusya’da geçen yıl yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu ülkedeki fabrikasını kapattı. Vestel CEO’su Turan Erdoğan “Uçak düşürülmesi olayından önce fabrikayı kapamıştık. Bina her yerde bulunur. Makineleri taşıyacağız” dedi. 

Rusya’da geçen yıl yaşanan ekonomik kriz sonrasında Vestel bu ülkedeki fabrikasını da kapattı. Turan Erdoğan, Rusya’nın ekonomik krize girmesiyle birlikte fabrikayı taşımaya karar verdiklerini ve yer arayışlarının sürdüğünü söyleyerek “Uçak düşürülmesi olayından önce fabrikayı kapamıştık. Bina her yerde bulunur. Makineleri taşıyacağız. Yurtdışına da bakıyoruz ama Türkiye’ye de fabrikayı taşıyabiliriz” dedi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)