BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVenus Williams ilk turda elendi----

Venus Williams ilk turda elendi

Venus Williams ilk turda elendi
22 Temmuz 2015 - 02:32 www.finansgundem.com

TEB İstanbul Cup'ın en büyük favorilerinden Venus Williams ilk maçında yenilerek turnuvaya veda etti

TEB İstanbul Cup’ta ilk gün iki numaralı seribaşı Svitolina’nın elenmesinin ardından turnuvada dün iki şok daha yaşandı. Önce İstanbul Cup’ın üç numara seribaşı Jankovic iki saat 25 dakika süren maçta Urszula Radwanska’ya 6-4, 3-6 ve 6-2 ile yenilerek ilk sürprizi yaptı. 

Ardından merkez korta çıkan turnuvanın bir numaralı seribaşı  Venus Williams, ana tabloya iki maç kazanarak elemelerden giren Bonderonko’ya 1 saat 38 dakikada 6-4 ve 7-6 ile set alamadan İstanbul’a veda etti.

BENİM İÇİN ŞANSSIZ, RAKİBİM İÇİN ŞANSLI BİR GÜNDÜ

Garanti Koza Arena'da devam eden turnuvanın ilk tur mücadelesinde 2-0 yenilerek elendiği mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Williams, maçın çok zor geçtiğini, performansının yüzde 100'ünü kullanmasına rağmen istediğini gerçekleştiremediğini söyledi.

Rakibinin elemelerden maç oynayarak geldiğini ve çok iyi vuruşlar yaptığını aktaran Williams, "İkinci sette 5-2 gerideyken, denememe rağmen başarılı olamadım. Rakibim önemli anlarda çok iyi vuruşlar yaptı. Onu için şanslı, benim için şansız bir gündü" diye konuştu.

Çağla da elendi

Çağla Büyükakçay, 6-2 ile setlerde 1-0 öne geçtiği maçta  Hantuchova’ya 3-6 ve 2-6’lık setlerle yenilip elendi. Çağla ile Jankovic bugün çiftler maçında Rus Gasparyan-Panova ikilisiyle saat 19.00'da karşılaşacak.

İPEK SOYLU İKİNCİ TURDA

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın ikinci gününün son maçında milli tenisçi İpek Soylu, ABD'li rakibi Anna Tatishvili'nin sağlık sorunları sebebiyle maçtan çekilmesiyle ikinci tura çıktı.

Garanti Koz Arena'da devam eden turnuvada dünya 190'ıncısı İpek ile WTA sıralamasının 124. basamağında yer alan Tatilshvili karşı karşıya geldi. Tutuk başladığı maça ısınan İpek, sete ortak olsa da öne geçmeyi başaramadı ve ilk seti 7-5 kaybederek, 1-0 geri düştü. 

İkinci sete de kötü bir başlangıç yapan milli tenisçi, 5-2 geri düştüğü sette iki kez rakibinin servisini kırdı ve 4 oyun arka arkaya alarak 6-5 öne geçti ve durumu 1-1'e getirdi.

Son sete başlamadan önce sağ omzundan sorun yaşayan Tatishvili, son sette de sağlık sorunları yaşadı. İlk oyun sırasında aniden yere yığılan Tatishvili, 5 dakikalık aradan sonra maça devam etmek istediğini belirtti. Bir süre daha mücadele eden ABD'li sporcu, durum 2-0 iken devam edemeyeceğini belirterek, maçtan çekildi. İpek, böylece 1 saat 59 dakika süren karşılaşmayı kazanarak, ikici tura yükseldi.

Sağlık sorunları sebebiyle maça devam edemeyen Anna Tatishvili, çekilmesinin ardından göz yaşlarına boğuldu.

Tur atladığı için büyük sevinç yaşayan İpek, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Hayatımda aldığım en önemli galibiyetti. Bugün maça iyi başlayamadım ama yarınki Magdalena Rybarikova maçına galibiyet için çıkacağım. Umarım maça iyi başlarım" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)