BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVenezuela ordusu Guaido'ya gidecek dış yardımlar için barikat kurdu----

Venezuela ordusu Guaido'ya gidecek dış yardımlar için barikat kurdu

Venezuela ordusu Guaido'ya gidecek dış yardımlar için barikat kurdu
07 Şubat 2019 - 06:14 www.finansgundem.com

Kolombiya'dan gelen ve darbecilerin kontrolüne verilecek olan yardımları engellemek için Venezuela ordusu tarafından tankerlerden oluşan barikatlarla köprü trafiğe kapatıldı

Kolombiya ile Venezuela arasındaki sınır geçiş noktalarından biri olan Las Tiendit Köprüsü,  Kolombiya'dan Venezuela'daki isyancı gruplara gönderilecek yardımları engellemek için ordu tarafından trafiğe kapatıldı. Köprü üzerine tankerlerle barikat oluşturuldu. 

BBC Türkçe'nin haberine göre Venezuela'da kendisini geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido, uluslararası topluma Venezuela'ya insani yardım gönderilmesi çağrısı yapmış ve yardımların toplanacağı üç nokta belirlemişti.

Guaido, Las Tienditas Köprüsü'nün Venezuela tarafındaki Cucuta kasabasının yardımların toplanacağı noktalardan birisi olacağını ifade etmişti.

Ancak Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, söz konusu insani yardımın bir aldatmacadan ibaret olduğunu ve askeri işgal için zemin hazırlandığını savunuyor.

Fransız haber ajansı AFP fotomuhabirinin görüntülediği Las Tiennditas Köprüsü'ndeki dokuz şeridin, iki konteyner ve bir tanker ile kapatıldığı görülüyor. Tanker ve konteynerlerin arkasına ise beton barikatlar getirilmiş durumda. Bölgede çok sayıda polis de görev yapıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)