BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVe savunmada son sözler söylendi----

Ve savunmada son sözler söylendi

Ve savunmada son sözler söylendi
10 Temmuz 2013 - 20:18 www.finansgundem.com

Fenerbahçe UEFA Tahkim Kurulu'na karşı olan savunmasını tamamladı

Fenerbahçe heyeti, kendisine verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası için UEFA Tahkim Kurulu'na karşı olan savunması saat 15:00'te başladı ve maçların savunmaları 20:00'de sona erdi. Şu dakikalarda avukatlar son savunmalarını gerçekleştiriyor.
Fenerbahçe heyeti, kendisine verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası için UEFA Tahkim Kurulu'na savunmasını vererek NYON'daki merkez binadan ayrıldı.
Satt 15.00'da başlayan savunma tam 5 saat sürdü ve 20.00'da sona erdi. Duruşma salonuna önce avukatlar alındı, ardından sırasıyla tanıklar alındı.Savunma yapılmadan önce UEFA müfettişleri tartışmalı maç sayısını 5'ten 4'e indirmişti Her maç için ayrı ayrı savunma yapıldığı için duruşma tam 5 saat sürdü.
Savunma yapmaya bir avukat toplam 11 kişi ifade verdi. İsviçre'ye giden ekipte Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, kulüp yetkilisi Tamer Yelkovan, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, futbolcular Orhan Şam, Mehmet Yıldız, Serdar Kulbilge, Korcan Çelikay, avukat Savaş Adalet, eski futbolculardan Ümit Aydın ve Yusuf Turanlı yer aldı.
Tanıklar savunmalarını tamamladı ve UEFA'nın NYON'daki merkez binasından ayrılırken avukatların son savunmalar için görüşmeye devam ediyor.
Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, gazetecilerin karar sizce ne olur sorusuna " Karşımızda yüzlerini anlamadığımız insanlar varkakalarını bilemeyiz" şeklinde açıklama yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)