BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVe beklenen oldu! Kovuldu----

Ve beklenen oldu! Kovuldu

Ve beklenen oldu! Kovuldu
08 Ekim 2013 - 12:56 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in eleştirdiği sunucu ATV yönetimi tarafından işine son verildi

Cumartesi günü yayınlanan Veliaht yarışması sunucu Gözde Kansu'nun giydiği kıyafet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in eleştirisiyle gündeme oturdu.
Çelik, pazar akşamı Beyaz TV’de katıldığı bir televizyon programında kimsenin kılık kıyafetine karışmadıklarını söyledi.
Televizyon kanalından örnek veren Çelik isim vermeden ATV'deki Veliaht'ın sunucusu Gözde Kansu'yu hedef aldı: “Dün bir kanaldaki (ATV), yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez”
YAPIMCI ÖNCE PROGRAM ÇAKIŞMASI DEDİ AMA...
Hüseyin Çelik'in "Böyle de kıyafet olmaz ki" demesinin ardından yapımcı Caner Erdem dün yaptığı açıklamasında yeni bir sunucu ile anlaşabileceklerini ifade etmiş ve yapımcı bunun sebebinin "program çakışması" olduğunu ifade etmişti.
Erdem "Gözde Hanım’ın önümüzdeki hafta başka bir çekiminin çakışma durumu var. Öyle bir durumda yeni bir sunucu olabilir." demişti
PERFORMANSIN BEĞENİLMEDİ DEDİ VE İŞİNE SON VERİLDİ
Ancak bugün gazeteci Sevilay Yükselir Twitter hesabından ATV yönetimi ile görüştüklerini ve kızın performansının beğenilmediği için işine son verildiğini duyurdu.
SEBEP GÖZDE KANSU'NUN GEZİCİ OLMASI MI?
Ekran yüzü Gözde Kansu'nun Twitter hesabına bakıldığında ise Gezi protestolarına katıldığı ve paylaşımlarıyla da destek verdiği görülüyor.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bedevi virüsü08 Ekim 2013 20:32

    çocukluk çağında beyincik yoluyla bulaşıyor.beyni devre dışı bıraktığından düşünce ve mantık yetileri kayboluyor.cinsel , hayvani dürtüler pik yapıyor.toplum insidansı ortadoğu ülkelerinde çok fazla.

  • KIRIMLI08 Ekim 2013 18:54

    Hassasiyet gösterdiğiniz konuları sayarken kılık kıyafetten bahsettiniz uzun uzun. Ekmek parası ile oynamak hassas olduğunuz konulardan biri değil herhalde. Olabilir herkesin hayatında odaklandığı dikkat kesildiği mevzular vardır.Ben kimseyi kastetmedim isim kanal adı vermedim demişsiziniz ya sizi dinleyenlerin zekasındanmı şüpheniz var yoksa kastettiğiniz kişinin işinden olmasıyla zaten amacınıza ulaştınızmı ?