BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan'da sokak köpeği saldırısı: 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti----

Van'da sokak köpeği saldırısı: 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Van'da sokak köpeği saldırısı: 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
30 Ocak 2023 - 21:12 www.finansgundem.com

Van'da, arkadaşıyla oyun oynayan 9 yaşındaki çocuğa sokak köpeği saldırdı. Saldırı sonrası ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Van'da yaşanan olayda başıboş bir sokak köpeği, arkadaşıyla oyun oynayan 9 yaşındaki Mete Durna'ya saldırdı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ısırılan çocuk, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, akşam saat 17:30'da Tuşba ilçesine bağlı Selimbey Mahallesi Yoğurçuoğlu Sokakta meydana geldi. Site evleri önünde arkadaşları ile top oynayan 4'üncü sınıf öğrencisi Mete Durna, köpeğinin saldırısına uğradı.

BOĞAZINDAN VE VÜCUDUNUN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI

Olayı gören Şifa Camisi imamı Muhammet Emin Küçük, Mete'yi köpeğin saldırısından kurtarıp sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, boğazından ağır yaralanan Mete'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUK TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Burada hemen ameliyata alınan Mete, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

'KÖPEK ÇOCUĞUN BOĞAZINA SARILMIŞ'

Mete Durna'ya yardıma koşan Şifa Camisi İmamı Muhammed Emin Küçük, köpeğin küpeli olduğunu belirterek, "Birden bana dediler ki çabuk yetiş bir şeyler oluyor Gittik, baktık ki; köpek çocuğun boğazına sarılmış. Boğazını ısırmaya devam ediyor. Köpeğe bağırdım, çağırdım. Köpek uzaklaştı. Daha sonra ambulansı aradık. Köpek hatta bana da saldırmaya başladı, böyle bir karşı atağa geçti. Yerden bir kar topu aldım, köpeği fırlattım. Köpek uzaklaştı gitti. Ambulanstakiler de dediler ki; tampon yap o ısırılan bölgeye. Müdahale ettiler, getirdiler hastaneye. Yani olay bu şekilde oldu. Köpeğin kulağında küpe olduğunu gördüm. Kurt köpeğine benziyordu. Yani sokak köpeği değildi. Ben öyle tahmin ediyorum. Hani eğitimli bir köpeğe benziyordu." dedi.

Ankara sokaklarında aslan paniği

 

Sokak köpeklerinin yerini gösteren uygulamaya erişim engelli

 

Zonguldak'ta vahşet; sokak köpeği gözleri dağlanıp, işkenceye uğradı

 

İzmir Kordon'da sokak köpeği dehşeti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)