BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan'da göreve giden emniyet amiri şehit oldu----

Van'da göreve giden emniyet amiri şehit oldu

Van'da göreve giden emniyet amiri şehit oldu
10 Eylül 2015 - 23:21 www.finansgundem.com

Olaylara müdahaleye giden emniyet amiri trafik kazasında şehit oldu

Van’ın Süphan Mahallesi’nde, Cizre’de yaşananları protesto eden gruba müdahale etmeye giden Edremit İlçesi Emniyet Amiri Namık Kemal Önder’e otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Önder, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Van’ın Edremit ilçesine bağlı Süphan Mahallesi’nde meydana geldi. Cizre’de yaşananları protesto etmek için mahalle yolunu trafiğe kapatıp, slogan atan yaklaşık 100 kişilik gruba, polis müdahale etti. Edremit İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder de olay yerine gitti. Van’ın şehirlerarası bağlantı yolu olan İpek Yolu Caddesi’nde aracından inip, yolun karşısına geçmek isteyen Önder’e bu sırada Otomobil çarptı. Ağır yaralanan Önder, olay yerinde bulunan polisler tarafından hastaneye kaldırıldı. Önder, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 
 
Şehit haberi üzerine Namık Kemal Önder’in mesai arkadaşları hastaneye akın etti. İsmi açıklanmayan otomobil sürücüsü ise polis merkezine giderek teslim oldu. Bu arada, Namık Kemal Önder’in Balıkesir’in Savaştepe ilçesine tayininin çıktığı, yarın da ilişiğini keseceği öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)