BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan’da 600 personelle karla mücadele----

Van’da 600 personelle karla mücadele

Van’da 600 personelle karla mücadele
08 Ocak 2023 - 13:05 www.finansgundem.com

Van’da hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı ile iligili belediye harekete geçti. Belediye 600 personelle karla mücadele çalışmasını başlattı.

Van Büyükşehir Belediyesi, 600 personel ve 300 araçla hem kırsalda hem de kent merkezinde karla mücadele çalışması yürütüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentte etkili olan kar nedeniyle kapanan 30 yerleşim birimine ulaşımın sağlanması için çalışmalar devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda ekipler, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için merkezdeki 25 ana arter ve 65 ara arterde küreme ve tuzlama, kaldırım ve yaya yollarında da kar temizleme çalışması yapıyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri Saray, Özalp, Muradiye, Bahçesaray, Çaldıran ve Çatak ilçelerinde kapalı olan 28 mahalle ve 2 mezra yolunu açmak için mesai harcıyor.

Kent genelinde, 600 personel ve 300 iş makinesiyle yürütülen karla mücadele çalışmalarıyla ulaşımda yaşanabilecek aksamaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kara kış geliyor! Donacağız

 

Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı

 

Kartalkaya'da kar yağışı sürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)