BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVan Persie bombası!----

Van Persie bombası!

Van Persie bombası!
10 Mart 2014 - 09:02 www.finansgundem.com

İngilizler, Cimbom'un yeni bombasını resmen açıkladı. Mancini'nin, M. City'deyken de beğendiği Van Persie'yi G.Saray'a getirmek istediği ifade edildi

Didier Drogba ile henüz anlaşamayan Galatasaray için İngiltere'den müthiş bir iddia geldi. İngiltere'de Mark Brus imzası ile yayınlanan habere göre; sarı kırmızılılar Manchester United'da istediği performansı gösteremeyen Robin van Persie için girişimlere başladı.

MANCINI'NİN ESKİ SEVDASI

Haberde; Arsenal, Chelsea, Milan, Barcelona ve Juventus ile de ismi anılan Hollandalı yıldız için, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Manchester City'de görev aldığı dönemde de istekli olduğu vurgulandı.

30 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmeme ihtimalinin de olduğu belirtilirken, Manchester United'ın Premier Lig'de ilk 4 dışında kalma ihtimalinin oyuncunun ayrılması için yeterli bir sebep olacağı kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)