BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVali Mutlu'dan flaş Silivri açıklaması!----

Vali Mutlu'dan flaş Silivri açıklaması!

Vali Mutlu'dan flaş Silivri açıklaması!
02 Ağustos 2013 - 15:57 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Pazartesi günkü Ergenekon davasıyla ilgili flaş açıklamalar

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Pazartesi günkü Ergenekon davasıyla ilgili basın toplantısı düzenliyor. Vali Mutlu, duruşma salonuna sanık yakınları da dahil hiç kimsenin alınmayacağını ve Silivri'de toplanmaların kanunsuz sayılacağını söyledi.
İşte Vali Mutlu'nun açıklamaları:
Duruşma salonuna tutuklu ve tutuksuz sanıklar, avukatları, milletvekilleri ve basın mensupları alınacaklardır. Mahkemenin talimatı doğrultusunda salona izleyici alınmayacaktır. Mahkemenin bu talimatları doğrultusunda jandarmamız gerekli tedbirleri emniyet birimlerimizle birlikte alacaklardır.
İzleyici olarak bölgeye gitmek isteyen yurttaşlarımıza çağrı yapmak istiyorum. Vatandaşlarımızın davet edildikleri ve mahkeme bölgesinde bir yoğunluk oluşturulmaya çalışıldığı bilgileri değerlendirilmiştir. Bunların bir takım olumsuzlukların da yaratılması yönünde bir çabaya dönüştürme ihtimali değerlendirilmektedir. İzleyici alınmayacak olan salonda izleyicinin bulunmamasından dolayı Silivri mahkeme bölgesine yapılacak intikaller 2911 sayılı yasanın 22. Maddesine göre kanunsuz toplantı ve gösteri, mahiyetinde görülecektir.
SANIK YAKINLARI DA DURUŞMA SALONUNA ALINMAYACAK
Vatandaşlarımızın bu çağrılara iştirak etmemelerini önemli görüyoruz. İstanbulumuza il dışından da muhtelif vasıtalarla gelecek seyirciler için de gerekli tedbirleri alıyoruz.
Huzuru müdafaa konusunda bir ortaklaşmaya ihtiyacımız olduğunu ifade ediyorum.
Alınacak tedbirlere yurttaşlarımızın da yardımcı olmasını yürekten diliyorum.
Karar duruşması öncesi ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması en büyük dileğimiz ve arzumuzdur.
Sanık yakınları, izleyici çerçevesinde oldukları için da duruşma salonuna alınmayacaktır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)