BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVali Mutlu Gezi'ye gidecek----

Vali Mutlu Gezi'ye gidecek

Vali Mutlu Gezi'ye gidecek
13 Haziran 2013 - 15:27 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi bugün Gezi Parkı'ndaki göstericilerle uzlaşma yolu bulmak için Twitter'dan çok önemli bir mesaj paylaştı.

Vali Mutlu: Mesaj atın yüzyüze görüşelimİstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter hesabında yayımladığı mesajında, Gezi Parkı eylemcilerine çağrıda bulundu. Vali Mutlu 'Çevre duyarlılığıyla hareket eden' gençler ile artık Twiiter üzerinde değil yüzyüze görüşmek istediğini belirtti. Mutlu Gezi Parkı’na gitmeyi planladığını da açıkladı.
İstanbul Valisi Mutlu, 262 bini aşkın takipçisi ile son mesajlarını birkaç dakika önce paylaştı. Vali Mutlu paylaştığı 3 mesajında şunları kaydetti:
“Gezi Parkı'nda ‘çevre duyarlılığıyla hareket eden’ gençlere öneriyorum; Artık Twiteer’dan değil yüz yüze de görüşelim.
Gezi Parkı'nda kalıp benle görüşmek isteyenler Twiteer hesabımdan bana ulaşsınlar. Uygun bir mahalde buluşalım. Basına da görüntü verebiliriz arzu ederseniz. Bilahare en kısa zamanda Gezi Parkı'nda sizi ziyareti planlıyacağım. Bunu da konuşuruz. Selamlar iyi günler.”
Vali Mutlu'nun son tweeti:
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)