BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank'tan milli otoya finansman desteği açıklaması----

Vakıfbank'tan milli otoya finansman desteği açıklaması

Vakıfbank'tan milli otoya finansman desteği açıklaması
28 Kasım 2017 - 10:48 www.finansgundem.com

Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, milli otomobile finansman için çalıştıklarını açıkladı.

SERAP SÜRMELİ - FINANSGUNDEM.COM

Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, mega projelere verdikleri desteklere bir yenisi ekledi. Şimdiye kadar desteğin 3.5 milyar doları bulduğunu belirten Mehmet Emin Özcan, milli otomobile de finansman desteği sağlayacaklarını açıkladı. Özcan, ABD’de devam eden Hakan Atilla davası için de, “Haksız bir dava olduğunu düşünüyorum. Bu bir siyasi dava” diye konuştu. Tecrübeli bankacı Özcan’a göre mevduat pastasının küçük olması faiz artışında önemli bir neden.

“TEKNOLOJİK ALT YAPIMIZ GÜÇLÜ”

Düzenlediği basın toplantısında gündeme ve Vakıfbank’a ait bilgiler paylaşan Vakıfbank Genel Müdürü Özcan, dijital alan öncü bankalardan biri olacaklarını ifade ederek, “Mobil bankacılıkta 2 milyonu aşkın müşterimiz var. Teknolojik alt yapımız çok güçlü” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ AY YENİ ADRESİMİZE TAŞINIYORUZ”

Aralık ayında Ümraniye’de yeni genel müdürlük binasına taşınacaklarını söyleyen Mehmet Emin Özcan, binanın 50 bin metrekare ve kiralık olduğunu belirtti. Özcan, “Ankara’da 2, İstanbul’da 6 genel müdürlük binamız vardı. Şimdi hepsini tek çatı altında toplamış oluyoruz” şeklinde konuştu.

Özcan, 2018’e yönelik ‘büyüme’yle ilgili bilgiler verirken, önümüzdeki yıl yüzde 15 ve üzerini hedeflediklerinin altını çizdi,  şube sayısının 950’ye çıkacağını, çalışan sayısının da 16 bin 500 olacağını söyledi.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİSSELERİNİN DEVRİ

Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özan, Vakıflar Genel Müdürlüğü hisselerinin Hazine’ye devriyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

“ABD’DEKİ DAVA SİYASI BİR DAVA”

Mehmet Emin Özcan, ABD’de tutuklu olarak yargılanan Halkbank eski yöneticisi Hakan Atilla’yla ilgili bir soru üzerine de şöyle konuştu: Haksız bir dava olduğunu düşünüyorum. Bu bir siyasi dava. Ben eski bir Halkbank çalışanı olduğum için bankanın bütün kurallara uyduğunu biliyorum. Ben Türk bankacılık sisteminin bundan çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum.”

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir deliormanli18 Aralık 2017 12:02

    Vakifbank yoneticilerine sesleniyorum.vakifbankta guvenligim 10 yil oldu.insan haklarindan dem vuran sizler bizleri neden gormezden geliyorsunuz.1700 tl maas verip taseron sirketleri zengin ediyor bizleri fakirlestiriyorsunuz.ne bir aciklama yapiyor nede bizim varligimizdan habersiz koltugunuzun derdinize dusmussunuz.elvette birgun bu taseron sirketlere odediginiz paralarin hesabi sizlere sorulur nereye gidiyor acaba bu paralar siz kimleri besliyorsunuz.kagit ustunde hersey normal tabi yiyin bakalim insanlarin hakkini allah birgun size sorar bu yaptiklarinizin hesabini

  • serkan28 Kasım 2017 14:42

    yerli otonun motorunu yapmadikca bence yerli degildir .milli silahimiz dediginiz obus tank motorlari alman yapimi oldugu icin suudi arabistna satis izni cikma di ayni sey azebaycand da oldu oyuzden yapipta milli dedigimmiz araci satamiyorsak yerli milli deyip kendimizide milletide kandirmalaylim bi tank motoru bile yapamiyoruz