BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank’tan esnafımıza tam destek----

VakıfBank’tan esnafımıza tam destek

VakıfBank’tan esnafımıza tam destek
22 Şubat 2024 - 11:30 www.finansgundem.com

Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını analiz ederek onlara en uygun ödeme sistemi çözümlerini geliştirmeye odaklanan VakıfBank, bu kez esnaflarımıza rahat nefes aldıracak bir kampanyayla sürdürülebilir kalkınmaya destek oluyor.

Ekonominin asli unsurlarından olan esnafların hayatını kolaylaştıracak ürün ve hizmetleri odağına alan VakıfBank, hayata geçirdiği yepyeni bir kampanya ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

VakıfBank, yeni kampanya kapsamında esnaflara kredi kartı ve banka kartları ile daha fazla satış imkânı sağlamanın yanı sıra üye işyeri fiyatlamalarıyla da maliyet avantajı oluşturmayı amaçlıyor. Esnaflara verilen her türlü desteğin reel ekonomiye benzersiz bir katkı sağladığı bilinciyle hareket eden VakıfBank’ın kampanyası uygun POS komisyon oranları ve blokeli POS koşulları ile dikkat çekiyor. 

VakıfBank müşterisi olan esnaflar kendilerine özel olarak hazırlanan bu kampanya çerçevesinde, tüm kart tipleri için %2.39 komisyon oranından veya avantajlı komisyonsuz blokeli çalışma koşullarından yararlanabiliyorlar. Ayrıca POS ücretlerinde de %50 indirim avantajından faydalanabiliyorlar. 

POS alanında avantajlı fiyatlama sağlayan bu kampanyadan faydalanmak isteyen esnaflar, üye işyeri olmak için VakıfBank şubelerine uğrayarak kampanyadan yararlanabilir. 

VakıfBank’ın aktif büyüklüğü yüzde 66 artışla 2,8 trilyon TL’ye ulaştı

 

VakıfBank’tan yeni hizmet: "Ödeme İste"

 

VakıfBank’ın ekosistemi Vinov okullu oldu: ‘Vinov Kampüs’

 

VakıfBank’tan 300 milyon dolarlık yeni yurtdışı kaynak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)