BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank'tan 3 büyük müjde!----

Vakıfbank'tan 3 büyük müjde!

Vakıfbank'tan 3 büyük müjde!
14 Ocak 2019 - 11:44 www.finansgundem.com

VakıfBank, bireysel kredi kartlarına ödeme kolaylığı sağlanması, aksamadaki bireysel ve ticari kredilerin yapılandırılması ile takipteki ticari kredi faizlerinin sıfırlanmasına kadar müjdelerle dolu “Yanındaki Güç Paketi”ni açıkladı

Türkiye ekonomisindeki dengelenme sürecinde sorumluluk üstlenen VakıfBank, ihtiyaç sahiplerine yönelik müjdelerle dolu “Yanındaki Güç Paketi”ni açıkladı.

Pakette, kredi kartlarına ödeme kolaylığı sağlanmasından, aksamadaki kredilerin ödemesiz dönem ve düşük faiz oranıyla yapılandırılması ve takipteki kredilerin faizlerinin sıfırlanması yer alıyor. Bu atılımıyla VakıfBank, ekonomideki olumlu gidişatın toplumun pek çok kesimine yansımasına aracı oluyor.

Kredi Kartı Borçlularına Müjde: 60 aya varan büyük ödeme kolaylığı

VakıfBank, ‘’Kredi kartı ödeme kolaylığı kampanyası’’ ile kredi kartına da özel bir çözüm sunuyor. VakıfBank bireysel kredi kartı müşterilerine 60 aya varan vadelerle borç yapılandırma imkânı tanıyor. Aylık yüzde 1,10 faiz oranıyla 24 aya; aylık yüzde 1,20 Faiz oranıyla da 60 aya kadar vadelerle gerçekleştirebilecektir. Bu kampanyadan VakıfBank bireysel kredi kartı müşterileri, VakıfBank ve diğer bankalardaki Aralık 2018 dönem borçları için faydalanabilecek.

Kredi Borcu Ödemekte Zorlananlara Müjde: 0,98’den başlayan oranlarla yapılandırma

VakıfBank, “Düşük faizli yapılandırma kampanyası” ile müşterilerinin yanındaki güç olmaya devam ediyor. Bu kampanya kapsamında VakıfBank’taki borçları 3 milyon TL’nin altında olup geçtiğimiz yılsonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunan müşterilerine altı aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma imkânı tanıyor.

Bireysel müşteriler borçlarını üç ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle yapılandırabilirken ticari segmentteki müşteriler ise altı ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık yüzde 0,98’den başlayan faiz oranlarıyla çözüme kavuşabilecek.

Takipteki Kredi Borçlularına Müjde: Takipteki kredilerin faizi sıfırlanıyor

Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak ve ekonominin dinamizmini sağlamak için takipteki borçlarından kurtulmak isteyen bireyler veya ticari işletmeler, VakıfBank ile çözüme kavuşuyor.

VakıfBank, 2018 yılsonundan önce 100 bin TL’nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizlerini sıfırlıyor. VakıfBank müşterileri, 30 Nisan’a kadar başvurmaları halinde bu kampanyadan yararlanabilecek.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Tuygun 02 Haziran 2021 19:39

    2014 yılında kredi kullandım takipteyim 28000 tl nakit ödeyin faiz kalmıyalım diyorsunuz ödeyim dedim nakit 45 bin çıkardı hani faiz sifitrlaniyor

  • bir_umut21 Ocak 2019 12:30

    Tüm vatandaşların T.C. Kimlik numaraları var bu T.C. Kimlik numaralarına göre baş vuranların tüm borçlarını ödeme koşullarını kapsamasını istiyoruz. Rica ediyoruz. Sonra Bu T.C. Kimlik numaralarına bloke koyulup Bundan sonra hiç bir bankadan kredi ve kredi kartı alamaması sağlanabilir.Bunu rica ediyorum. Tüm Borçları Kapsasın. Tüm borçlar bir çatıda toplansın tek çatıya ödensin....60 ile 120 Ay vade Faiz oranı 0.60 gibi olursa Vatandaş düşünülmüş olur..

  • DENİZ ARMAĞAN14 Ocak 2019 14:27

    VAKTİNDE ÖDEYENLERİ NİÇİN KAPSAMIYOR. YAZIK DEĞİLMİ BİZE

  • !borsacı14 Ocak 2019 13:13

    Zaten varlık yönerim şirketlerine 10 da 1 fiyata satıyorlar. Satmayıp bünyede tutmak sermaye yeterliliği açısından daha karlı diye düşünülmüş olmalı. Varlık yönetim şirketleri de artık yeni batak almada isteksizmiş, sonuçda tahsil edeilemeyen tutarlar

  • Özbankacı16 Ocak 2019 20:14

    Kamu bankalarının da varlık yönetim şirketlerine alacaklarını satması yasalaştı fakat henüz satan kamu bankası görmedim. Verdiğiniz bilgi kısmen doğru kısmen yanlış

  • Banka avukatı 14 Ocak 2019 23:22

    VAKIFBANK varlık yönetim şirketlerine dosya satamaz, kanununda Yok, yanlış bilgi veriyorsunuz, % 66 beğeniliyorsunuz, nasıl oluyor anlamıyorum

  • Vatandaş 14 Ocak 2019 12:57

    Keşke 2 sene önce kredi çekip dolara yatirsaymışım.Nasıl olsa faizleri sıfırlanıyormuş bende aldığım doların bir kismini bozup borcumu öderdim Üstüde bana kâr kalırdi.