BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank'ta GMY sayısı 14'ten 12'ye düşürüldü----

VakıfBank'ta GMY sayısı 14'ten 12'ye düşürüldü

VakıfBank'ta GMY sayısı 14'ten 12'ye düşürüldü
26 Ocak 2019 - 14:27 www.finansgundem.com

VakıfBank'ta organizasyonel değişiklik yapıldı. Yeni düzenlemelerin ardından 2 Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrıldı

VakıfBank'ta, Genel Müdürlüklere ilişkin organizasyonel yapıda değişikliğe gidildi. Konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, bankanın 24 Ocak tarihli genel kurulunda halihazırda 14 olan Genel Müdür Yardımcısı sayısının 12'ye indirilmesine karar verildiği ifade edildi. Söz konusu karar doğrultusunda, banka bünyesinde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Osman Demren ve Mustafa Saydam görevlerinden ayrıldı.

Açıklamada ayrıca, banka bünyesindeki Bireysel ve KOBİ Bankacılık birimlerinin "Perakende Bankacılık" çatısı altında faaliyetlerini yürütmesine ve destek hizmetleri birimlerinin "İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri" çatısı altında faaliyetlerini yürütmesinin kararlaştırıldığı açıklandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuk26 Ocak 2019 19:50

    Bankalaarda çok fazla genel müdür yardımcısı var. Aslen Mali Kontrol, Hazine, Kurumsal, Bireysel, Kredi İzleme, İnsan Kaynakları, Operasyon başkanlıkları yeterli yeterli. Çok yönetici var iş yapan az, bir de stratejik karar almak daha zor olur. Bana haber verilmedi biz de inceleyelim diyen GMY ler yüzünden işler sarpa sarıyor. Hukuk, Uluslararası İlişkiler, İştirakleri KOBİ, Kredi Kartları, Bilgi İşlem vs çok fazla alt bölüm GMY yapılıyor. Her birinin altında bu sefer bir sürü direktör, sekreter, yönetici vs insan yığını oluşuyor. Katma değerleri genelde çok az.

  • Itei26 Ocak 2019 17:05

    Ekonomik kriz var. Bosa maas alan kodamanlari cikarin isten

  • Burhan Keskin 26 Ocak 2019 16:17

    Vakıf yatrım a YARAR