BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVakıfbank seriyi 71 maça çıkardı----

Vakıfbank seriyi 71 maça çıkardı

Vakıfbank seriyi 71 maça çıkardı
16 Ocak 2014 - 19:19 www.finansgundem.com

Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank, Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesinde rakibini yenerek galibiyet serisini 71 maça çıkardı

Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank, bu sezon da unvanını korumak için mücadele ettiği Devler Ligi’nde son 12 play-off maçında Igtisadchi Bakü’yü 3-0’lık sonuçla geçerek ikinci maç öncesi avantaj elde etti.

VakıfBank, Igtisadchi Bakü karşısında ilk seti 25-22’yle almayı başardı. VakıfBank, müsabakanın ikinci setini de 25-20 ile önde bitirerek  setlerde durumu 2-0’a getirdi. Sarı siyahlılar karşılaşmanın son setini de 25-20 alarak skoru belirledi: 3-0. VakıfBank, sonuca Christiane Fürst’ün 14 sayısıyla gitti. Onu takip eden oyuncular ise Polen Uslupehlivan (14 sayı) ve Carolina Costagrande (12 sayı) oldu. 11 Mayıs 2012’den bu yana oynadığı her maçı kazanan ve 2013 yılını namağlup tamamlayan VakıfBank, Igtisadchi Bakü’yü de mağlup ederek galibiyet serisini 71 maça yükseltti.

Avrupa’da bu sezon oynadığı yedi maçtan da üstünlükle ayrılan VakıfBank, Bakü karşısında serinin ikinci maçını 22 Ocak 2014 tarihinde İstanbul’da oynayacak. VakıfBank, turu geçtiği takdirde Final-Four’a yükselme mücadelesinde RC Cannes-Galatasaray Daikin serisinin galibiyle karşılaşacak.

“Önce derbi, sonra tur…”
VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, “Avrupa arenasında oynadığımız Igtisadchi Bakü maçı ile son 12 play-off turuna avantajlı başladık. Rakibimiz karşısında ikinci maçımızı da kazanarak son 6’ya kalmak istiyoruz. Ama öncesinde Galatasaray Daikin ile ligin 13. haftasında karşılaşacağız. Önceliğimiz Galatasaray Daikin karşısında sahaya en iyisini yansıtmak. Sonrasında ise Bakü ile İstanbul’da oynayacağımız maç için hazırlıklarımızı yapacağız” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)