BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank da Telekom'un sermaye artırımına katılacak----

Vakıfbank da Telekom'un sermaye artırımına katılacak

Vakıfbank da Telekom'un sermaye artırımına katılacak
25 Eylül 2019 - 08:40 www.finansgundem.com

Vakıfbank LYY'nin sermayesinin tamamı ortak alacaklarından karşılanmak üzere 3.98 milyar TL tutarında artırılacağını açıkladı

Vakıfbank Türk Telekom'un %55 hissesinin devredildiği ve %4.26 pay sahibi olduğu Levent Yapılandırma'nın (LYY) sermayesinin artırılmasına karar verildiğini duyurdu.

Bankadan dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, "Şirket sermayesinin, tamamı ortak alacaklarından karşılanmak üzere 3.98 milyar TL tutarında, ayni olarak artırılmasına karar verilmiştir. Genel Kurul sonrası şirketin ödenmiş sermayesi 3.98 milyar TL olmuştur. Sermaye artırımı sonucu şirket sermayesindeki nankamız pay oranı değişmemiş olup, doğrudan sahip olduğumuz paylarımızın itibari değeri 2,127.97 TL'den 169.48 milyon TL'ye yükselmiştir" denildi.

Öte yandan LYY'nin ortakları Garanti BBVA , İş Bankası ve Akbank dün LYY'nin sermayesinin 3.98 milyar TL tutarında ayni olarak artırılmasına ve ticaret unvanının LYY Telekomünikasyon olarak değiştirilmesine karar verildiğini duyurmuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Binali Beyin mirası25 Eylül 2019 10:41

    Telekomu soyan ve halkın paralarını çalan OGER ve Hariri hakkında en kısa zamanda Lahey Adalet divanına dava açılmalı. Bunu hükümet yapmıyorsa ülkesini seven diğer ilgili birimler yapmalı. Bu hırsızların yanına kar kalmamalı.