BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaVadeli piyasada işlem yapanlara son uyarı!----

Vadeli piyasada işlem yapanlara son uyarı!

Vadeli piyasada işlem yapanlara son uyarı!
10 Haziran 2021 - 10:54 www.finansgundem.com

Döviz, altın veya diğer emtia vadeli işlemlerinde spekülasyon yapan yatırımcıların ağır bedel ödeme riskiyle karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

Çin Bankacılık ve Sigorta Düzenleme Komisyonu, finansal türevlerdeki risklere karşı uyardı. Çin'in önde gelen bankacılık düzenleyicisi, küresel emtialardaki artan volatilite nedeniyle riskleri azaltmak için, bireysel yatırımcıları finansal türevlerden kaçınmaları konusunda uyardı.

Çin Bankacılık ve Sigorta Düzenleme Komisyonu başkanı Guo Shuqing, döviz, altın veya diğer emtia vadeli işlemlerinde spekülasyon yapan yatırımcıların, emlak fiyatlarının asla düşmeyeceğine bahse girenlerle aynı ağır bedeli ödemeye hazır olduğunu bildirdi.

Global emtiaların rekor seviyelere yükselmesiyle birlikte, Çinli hükümet yetkilileri fiyatları düşürmeye ve spekülatif köpüğün bir kısmını azaltmaya çalışıyor. Varlık balonlarını şişirme konusunda temkinli olan Çin Halk Bankası, büyümeyi raydan çıkarmamak için kademeli de olsa ekonomiye para akışını da geçen yıldan bu yana kısıtlıyor.

Dolar, ABD enflasyonunu bekliyor

Avrupa borsaları, ECB öncesi satıcılı açıldı

Ons altın için önemli bir gün

BİST 100 endeksi yoğun güne yükselişle başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)