BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUyuşturucu operasyonunda 128 gözaltı!----

Uyuşturucu operasyonunda 128 gözaltı!

Uyuşturucu operasyonunda 128 gözaltı!
28 Aralık 2013 - 17:54 www.finansgundem.com

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, uyuşturucu kaçakçılarına karşı düzenlenen operasyonda 128 kişi gözaltına alındı

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, uyuşturucu kaçakçılarına karşı düzenlenen "Yıldırım 1" operasyonunda, aralarında polis ve askeri yetkililerin de bulunduğu 128 kişi gözaltına alındı.
Sırbistan Başbakan Yardımcısı Aleksandar Vuçiç, Belgrad'daki hükümet binasında düzenledi basın toplantısında, operasyon hakkında bilgi verdi.
"Yıldırım 1" adı verilen ve bugüne kadar düzenlenen en geniş kapsamlı operasyonunun başkentin Rakovitsa, Novi Beograd ve Vojdovats semtlerinde yapıldığını belirten Vuçiç, "Daha önce düzenlediğimiz Yıldırım operasyonundan daha geniş çaplı bir operasyon. Girmediğimiz kapı kalmadı. İsimler hakkında konuşmak daha erken fakat yakalananlar arasında ordu ve emniyet yetkilileri bulunuyor. Daha detaylı bilgileri 48 saat içerisinde sizinle paylaşacağız" diye konuştu.
Vuçiç, operasyon sonucunda, çeşitli silah ve mühimmat ile sahte plakalı araçlara el konulduğunu, ayrıca "aranan 6 kişi ile uyuşturucu kaçakçıları, katiller ve seri katillerin yakalandığını" ifade etti.
"CEHENNEM OLACAK"
Operasyon kapsamında şimdiye kadar 128 kişinin yakalandığını, operasyonun tamamlanmasıyla yaklaşık 500 kişinin gözaltına alınacağını belirten Vuçiç, "Uyuşturucu kaçakçıları için cehennem daha yeni gelecek. Toplumumuzu bunlardan temizlemediğimiz sürece bu operasyonlar devam edecektir. Devletimizin var olduğunu ve bu devlette yasalara göre hareket edildiğini göstermek bizim için çok önemli" dedi.
Vuçiç, Sırbistan'ın hukuk üstünlüğünün sonuna kadar uygulanması konusunda kararlı olduğunu belirterek, "Hukuk üstünlüğünün olmadığı bir ülkede yatırımlar da ekonomik büyüme de olmaz" ifadesini kullandı.
Sırbistan Emniyet Genel Müdürü Milorad Velyoviç ise operasyonun sadece uyuşturucu kaçakçılarına karşı değil, Sırbistan güvenliğine zarar veren herkese karşı düzenlendiğini söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)