BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUyuşturucu baronu yakalandı!----

Uyuşturucu baronu yakalandı!

Uyuşturucu baronu yakalandı!
27 Nisan 2013 - 11:39 www.finansgundem.com

İstanbul'da, narkotik polisi tarafından 13 yıldır aranan kişi hava destekli operasyonla yakalandı

13 yıldır kırmızı bültenle aranan ve Amerika'nın büyük uyuşturucu satıcıları listesinde 4 .sırada yer alan Cumhur Yakut, İstanbul'da yakalandı. Kaçmaya çalışan Yakut'un duvardan atlayınca bacağı kırıldı.
HAVA DESTEKLİ OPERASYON
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu ticareti suçundan aranan Cumhur Yakut'un Sarıyer'de bulunduğunu tespit etti. Yakut'un bulunduğu villanın çevresi sarıldı. Ekiplere özel harekat ile havadan da destek sağlandı.
Cumhur Yakut, baskın sırasında villanın 2 metre yüksekliğindeki duvarından atlayarak kaçmaya çalıştı. Bacağı kırılan Yakut, daha fazla kaçamadı.
ABD UYUŞTURUCU LİSTESİNDE 4. SIRADA
Cumhur Yakut, Amerika'nın uyuşturucu satıcısı listesinde 4'üncü sırada . PKK terör örgütüyle bağlantısı olduğu iddia edilen Yakut uyuşturucu dünyasında ise "baron" olarak tanınıyor. Yakut'un Türkiye'de de 4 suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. Cumhur Yakut, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)