BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUyarıya gerek yok----

Uyarıya gerek yok

Uyarıya gerek yok
25 Temmuz 2013 - 19:20 www.finansgundem.com

Emniyet Genel Müdürlüğü "Levha yoksa ceza da yok" başlıklı haberler için açıklama yaptı

Emniyet Genel Müdürlüğü "uyarı levhası olmayan yerlerde de" ceza kesilebileceğini bildirdi. Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, bazı basın organlarında yer alan "Levha yoksa ceza da yok" başlıklı haberinin gerçeği yansıtmadığı, radar uyarı levhası olmadan ceza yazılamayacağı şeklindeki ifadenin yanlış olduğu belirtildi.
Radar kontrolü için uyarı levhası bulundurulması zorunluluğunun olmadığı belirtilen açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Bu kontroller, yılda binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz trafik kazalarının önlenmesi içindir. Trafik kuralları gibi hassas bir konuda vatandaşımızın yanlış anlamasına yol açabilecek haberler daha dikkatli yapılmalıdır."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yıldırım25 Temmuz 2013 23:58

    yollar levha çöplüğüne dönmüş bir bakıyorsun 70 bir kilimetre sonra 50 sonra 90 aracı kullananda şapşal oluyor çoğunu kaldırmaları lazım.