BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUtanç davasında tahliye!----

Utanç davasında tahliye!

Utanç davasında tahliye!
04 Eylül 2013 - 09:33 www.finansgundem.com

''Cinsel istismar ve hürriyetinde yoksun kılma'' iddiasıyla tutuklanan Tutuklu sanık M.T. tahliye edildi.

Bingöl’de 16 yaşındaki E.A’ya yönelik “cinsel istismar ve hürriyetinden yoksun kılma” iddiasıyla haklarında dava açılan ve uzman çavuş iken görevlerinden uzaklaştırılan 1′i tutuklu 8 sanığın yargılanmasına başlandı. E.A’nın yaşının küçük olması nedeniyle gizlilik kararı alınan duruşmada, tutuklu sanık M.T tahliye edildi.
Bingöl Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık M.T. video konferans sistemiyle katıldı. Tutuksuz sanıklar Y.A, İ.Y, M.K, S.K, H.Y, O.G. ve K.U. ile E.A. ise duruşmada hazır bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı hukuk müşaviri, Diyarbakır ve Bingöl Barosu avukatları da duruşmaya müdahil olarak katıldı.
E.A’nın yaşının küçük olması nedeniyle gizlilik kararı alınan ve tutuklu sanık M.T’nin tahliye edildiği duruşma ertelendi.
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 16 yaşındaki E.A’ya yönelik “cinsel istismar ve hürriyetinden yoksun kılma” iddiasıyla uzman çavuş iken görevlerinden uzaklaştırılan 8 sanık için 10 ile 32 yıl arasında değişen hapis cezaları isteniyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NAZAN04 Eylül 2013 12:02

    Ülkemizde hak aramak ve barış istemek büyük suç ancak kadınlara şiddet tecavüz pala ile saldırmak kastı masum insan öldürmek serbest hatta ödüllendiriliyor.