BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÜstünüze telefon hattı varsa dikkat!----

Üstünüze telefon hattı varsa dikkat!

Üstünüze telefon hattı varsa dikkat!
08 Mayıs 2013 - 06:49 www.finansgundem.com

BTK Başkanı, vatandaşları adlarına kaydettirilen cep telefonları konusunda uyardı

BTK Başkanı Tayfun Acarer, vatandaşların bilgisi dışında adına kaydettirilen ve başkaları tarafından kullanılan cep telefonları hatlarının iptali konusunda uyarıda bulundu.
Her kullanıcının kullandığı hattı kendi üzerine alması ve başka kayıt olup olmadığının sorgulaması gerektiğini söyleyen Acarer, “Farklı amaçlarla kullanılan hatlar çok ciddi sıkıntı yaratabiliyor. Bu konuda herkesin duyarlı olması gerekiyor. Sistem sorgulama ile bu sorunu çözmeye çalışıyoruz. En son benim bir yakınımın kızı kendisine bu konuda karakoldan gelen telefonla durumu fark etti. Herkes site üzerinden takip etmeli” dedi.
Telekomünikasyon sektöründe yaşanan gelişmeleri anlatan Acarer, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de yatırım yapacağını duyuran İnternet Tahsisli Adları ve Sayıları Kurumu’nun (ICANN) gelişini, “Bu yatırım hangi noktalara geldiğimizin açık göstergesi. Yeni yatırımlar için hazırlanan birçok ismin olduğunu da biliyoruz. Tüm bunlar güçlü altyapı sonrasında geliyor. Bu avantajı devam ettirmek için altyapımızı daha da güçlendirmeliyiz” diye konuştu. Icann’nin gelmesinin Türkiye’nin itibarı ve güveni için çok önemli olduğunu vurgulayan Acarer, “Ayrıca çağrı merkezi ağı kurmayı düşünüyorlar umarım bunu da İstanbul’da yaparlar” dedi. Yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarının sayısının yüzde 38 arttığını belirten Acarer, yerli üretimin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oktay08 Mayıs 2013 09:13

    Bu haber doğru arkadaşımın başına geldi hat aldığı bayi adına 20 adet hat çıkartılmış habersiz ve hiç farkına varılmadan öğrenip kapatmak gerekir hatları.