BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUsta sanatçı son yolculuğuna uğurlanıyor----

Usta sanatçı son yolculuğuna uğurlanıyor

Usta sanatçı son yolculuğuna uğurlanıyor
14 Mart 2015 - 12:18 www.finansgundem.com

Erol Büyükburç, Levent Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek

İstanbul Etiler'deki evinde Perşembe günü ölü bulunan ünlü sanatçı Erol Büyükburç için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Büyükburç'un Türk Bayrağına sarılı tabutunun başında torunu Lale Han Kaya vardı. Lale dedesinin tabutuna dokundu, fotoğrafını okşadı.

Törenin ardından Büyükburç'un tabutu Levent Camii avlusuna getirildi.  Usta sanatçı için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak, ardından da cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürülecek.

CUMHURBAŞKANININ SÖZLERİNE YANIT

Kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç taziyeleri kabul etti. Büyükburç'un kızları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Programı öncesi ölümü düşündürücü" sözlerini de değerlendirdi. Hem Evren Erol  hem de Özlem Kaya Büyükburç şüphelerinin olmadığını söyleyip, babalarının kalp ve şeker hastası olduğunu hatırlattı. Evren Erol Büyükburç babasının doğal yollardan öldüğünün doktor tarafından da tespit edildiğini söyledi. .

Erdoğan: Erol Büyükburç'un programı öncesi ölümü düşündürücü 

MURAT EVGİN: ÇINARLAR AYAKTA ÖLÜR

Ölmeden bir gün önce Erol Büyükburç ile bir araya gelen  Murat Evgin de ustayı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında. Üzüntüsü her halinden belli olan Evgin "Bugün bu kalitede bir müzik yapabiliyorsak bunun sebebi Erol Büyükburç'tur. O sanatı ve sözleriyle sivrilen bir insandı. Yol açan bir insandı. Sadece bir şarkıcı değil, besteci, söz yazarı, kukla oynatıcısı, kostüm tasarımcısı...Son akşam 'Uzun İnce bir Yoldayım' türküsünü söyledik. Şarkının bir yerinde dilimi sürçtü yoksa bilerek mi söyledi, Allah mı söyletti bilmiyorum 'Erişmek istiyorum menzile' dedi. Mutlu bir akşam geçirdik ve sabah ölüm haberini aldık. Çınarlar ayakta ölür. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. O bir efsaneydi..." dedi.

ERCAN TURGUT:  Ülkemin başı sağolsun. Erol abi bizim önderimiz, duayenimiz... Onu uğurlamaya gelmek çok üzücü olsa da bir bakıma da beni inanılmaz gururlandırıyor.Onunla aynı ortamda bulunup, onunla aynı havayı teneffüs ettiğimiçin çok mutluyum. Onu orada Ferdi Özbeğen, Adnan Şenses, Berkant abilerim karşılayacak. Hepimizin başı sağolsun, Allah herkese sabır versin.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)