BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜsküdar Belediyesi Ramazan çadırını deprem bölgesinde kuracak----

Üsküdar Belediyesi Ramazan çadırını deprem bölgesinde kuracak

Üsküdar Belediyesi Ramazan çadırını deprem bölgesinde kuracak
11 Şubat 2023 - 11:50 www.finansgundem.com

Depremin ardından ilk olarak İskenderun'a aşevi açtıklarını söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, Ramazan ayında da sembolik hale gelen iftar çadırlarını bu yıl bölgede kurarak 50 bin kişilik yemek çıkaracaklarını belirtti

Üsküdar Belediyesi, ramazanda iftar çadırlarını "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere kurarak, 50 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, deprem sonrası bölgeye yardım için tüm ekipleriyle seferber olan Üsküdar Belediyesi yeni yardım ve desteklere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

İlk olarak arama kurtarma ve teknik ekiplerini sorumlu olduğu İskenderun'a gönderen belediye, ardından bir tırdan dönüştürdüğü mobil aşevini bölgede faaliyete geçirdi. Belediye, deprem nedeniyle yardım ve desteklerini olabildiğince devam ettirme kararı aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yardımlara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlk aşevimizi İskenderun'da açtık, sıcak yemek sunuyoruz biliyorsunuz. Yenileri de gelecek ama başka bir haberimiz daha var; Üsküdar'da her gün on binlerce insanımızı buluşturan meşhur iftar çadırlarını, sofralarımızı bu ramazan Üsküdar'da değil, deprem bölgelerimizde kuracağız." duyurusunda bulundu.

Belediye bu kapsamda, 23 Mart'ta girilecek ramazan için hazırlıklarına başlayarak, deprem bölgesine yeni aşevlerinin kurulması için harekete geçti. Belediye ekipleri ramazana kadar bölgede organizasyonlarını tamamlayarak günde 50 bin kişiye sıcak yemek dağıtabilir hale gelecek.

Hazırlık aşamaları devam ederken depremzedeler ile bölgede çalışan görevlilere sıcak yemek dağıtımı sürecek.

3 bin kişilik 2 yaşam gemisi, Hatay'a gidiyor

Spor camiası Christian Atsu için ağlıyor!

Hac kurası deprem dolayısıyla ertelendi

Güney Afrikalı sismolog: Türkiye'deki depremler sıra dışı!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve STK başkanları deprem bölgesine gitti

Türkiye Belediyeler Birliği kriz masası kurdu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)