BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO belediyeden ABD'ye yaptırım----

O belediyeden ABD'ye yaptırım

O belediyeden ABD'ye yaptırım
11 Ağustos 2018 - 15:39 www.finansgundem.com

Türkiye ile ABD arasında yaşanan ve her geçen gün giderek büyüyen siyasi krize Uşak Belediyesi de dahil oldu

Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Bugün ülkemizin yaşadığı krizden sonra medya reklam planlamamızıdan Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube‘a ayırdığımız bütçeyi tamamen kaldırmış bulunmaktayız" denildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da “Ülkemizin üç yanı denizlerle, her tarafı düşmanlarla çevrili ama çalışmaya devam edeceğiz, yılmayacağız, başaracağız, kazanacağız. İstikrar devam edecek, Türkiye büyümeye devam edecek. Tehditlere boyun eğmeyeceğiz. 17/25'te denediler olmadı. 15 Temmuz'da denediler olmadı. Şimdi de ekonomimiz üstünden taarruz başlattılar. Ne yapalım? Dolar 6 oldu diye teslim mi olalım? Boyun mu eğelim? Ülkenin anahtarını ABD'ye mi verelim? Bu ülkeyi eski günlerine götürmelerine müsaade etmeyeceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerim12 Ağustos 2018 06:29

    Haydi millet tasarrufa...ne cok tasaruf edilecek yerimiz varmis yav

  • Ali Öner11 Ağustos 2018 23:54

    Kaldırda nolur kaldırmsasan nolur. Zounanın zırt dediği yerdesin. 4 ayda yüzde 71 devalüasyon olmuş. Abd bahane devalüasyon şahane. Haa bu arada faiz haram ya Akp liler hep dolarda. Yani Erdoğan bilerek devalüasyon yapıyor.

  • Kaçan Grup11 Ağustos 2018 16:51

    Birincisi dolar 6 değil 6.40 oldu. İkincisi belediyenin medya reklam planlaması ne demek. Belediye neyin reklamını yapıyor. Üçüncüsü kim takar sizi.

  • salih11 Ağustos 2018 16:48

    soğan ekmek yeriz,yine teslim olmayız,,doları rezerv para biriminden çıkartalım,,bırakın Abd kendi çalsın oynasın.

  • Rıza12 Ağustos 2018 00:09

    Kendi adına konuş. Birincisi teslim olunacak bir savaş yüzünden değil beceriksiz yönetimden oldu herşey. Başkanlık seçimi neden erkene alındı sanıyorsun?