BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü yönetmen festivalden niye kovuldu----

Ünlü yönetmen festivalden niye kovuldu

Ünlü yönetmen festivalden niye kovuldu
25 Eylül 2020 - 17:15 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü yönetmen Eugène Green, San Sebastian Film Festivali’nde korona tedbirlerince maske takmayı reddedince yetkililer tarafından kovuldu. Beş kez ikaz edilmesine rağmen uyarıları dikkate almayan yönetmen hakkında polise şikayette de bulunuldu

Yönetmen Eugène Green, San Sebastian Film Festivali’nde korona virüsü nedeniyle takılması zorunlu olunan maskeyi takmayı reddetti. Bunun üzerine yetkililer Green’i festivalden kovdu.

Beyazperde‘nin aktardığına göre, Fransız yönetmenin festivalden kovulmasının ardından San Sebastian Film Festivali resmi bir açıklama yaptı.

Beş kez maske takması talep edildi
Açıklamada, “Yönetmen Eugene Green’e festival ekibi beş kez maske takmasını ve maskeyi doğru şekilde takmasını talep etti. Sonunda yönetmenin iş birliğine gitmeyi reddetmesi nedeniyle festival yönetimi sinemayı terk etmesini söyledi. İki Basque polisi ona şikayetin işleme alınacağını ve bunun için para cezası alabileceğini bildirdi” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)