BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü sanatçı 24 günde iki büyük acı yaşadı----

Ünlü sanatçı 24 günde iki büyük acı yaşadı

Ünlü sanatçı 24 günde iki büyük acı yaşadı
03 Nisan 2024 - 14:55 www.finansgundem.com

Usta oyuncu Zafer Algöz, 24 gün arayla iki büyük acı yaşadı. Geçtiğimiz günlerde annesi Güner Algöz'ü toprağa veren Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz yaşamını yitirdi.

Pek çok sinema filmi ve dizide kamera karşısına geçen 62 yaşındaki oyuncu Zafer Algöz hayatının en büyük acılarından birini yaşadı.

Aralarında Erşan Kuneri, Muhteşem İkili, Tutunamayanlar, Karakomik Filmler, Börü, İntikam, Ali Baba ve 7 Cüceler, Yahşi Batı, Beni Böyle Sev, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin de bulunduğu pek çok sinema filmi ve dizide kamera karşısına geçen 62 yaşındaki oyuncunun, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşayan annesi Güner Algöz geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti.

83 yaşında hayata veda eden annesinin acı haberini Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla duyuran Algöz, ''Ailemizin ulu çınarı ,Sevgili Annemiz Güner Algöz'ü kaybettik…Acımız büyük, tüm sevenlerinin başı sağ olsun'' mesajını yazmıştı.

"65 yıllık aşıklar Cennette buluştular"

Anne acısıyla sarsılan Zafer Algöz bu kez de babası Cevdet Algöz'ün vefatıyla yıkıldı.

Annesinin vefatından günler sonra babasını da kaybeden ünlü oyuncu, acı haberi sosyal medyadan yaptığı ''Başımız sağ olsun…Sevgili Annemiz'in ardından 24 gün sonra Babamız Cevdet Algözü de kaybettik…'' şeklindeki sözleriyle duyurdu.

Anne ve babasının yer aldığı kareleri yayınlayan Algöz, babasının cenaze töreni bilgilerini de paylaştı: ''65 yıllık aşıklar Cennette buluştular…Cekko Babamızı 4-Nisan-Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca camiinden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.''

Zafer Algöz Bilic'e açtı ağzını yumdu gözünü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)