BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü rapçi, üç Grammy kazandığı törenden kelepçelenerek götürüldü!----

Ünlü rapçi, üç Grammy kazandığı törenden kelepçelenerek götürüldü!

Ünlü rapçi, üç Grammy kazandığı törenden kelepçelenerek götürüldü!
05 Şubat 2024 - 16:22 www.finansgundem.com

Müzik endüstrisinin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Grammy Ödül Töreni, bu kez unutulmaz bir skandal ile anıldı. Ünlü rapçi Killer Mike, ödüllerini aldıktan sonra Los Angeles polisi tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.


Müzik dünyası için önemli gecelerden biri olan Grammy Ödül Töreni, 66. defa gerçekleşti. Geceye birbirinden renkli anlar sahne olurken tatsız bir olay da damga vurdu.

48 yaşındaki ünlü rapçi Killer Mike, Los Angeles polisi tarafından kelepçelendi ve törenden dışarı çıkarıldı. Killer Mike, Grammy'de üç ödül kazanmışken tören öncesi yaşadığı iddia edilen fiziksel kavga sonrasında tutuklandı.

Yapılan açıklamada, gerçek adı Michael Render olan rapçinin Los Angeles Polis Departmanı tarafından serbest bırakılma sürecinde olduğu doğrulandı.

Açıklamada, "4 Şubat Pazar günü saat 16.00'dan hemen sonra meydana gelen fiziksel kavga nedeniyle yetişkin bir erkek gözaltına alındı ve kelepçelendi. Şüpheli tutuklandı ve LAPD Merkez Bölümü'ne nakledildi. Şüphelinin 48 yaşındaki Michael Render olduğu belirlend ve şu anda serbest bırakılma sürecinde" denildi.

Render gözaltına alınmadan hemen önce kutlama yapıyordu ve şunları söylemişti:

20 yaşındayken uyuşturucu satıcısı olmanın harika bir şey olduğunu düşündüm. 40 yaşımda pişmanlıklarımla ve yaptıklarımla yaşamaya başladım. 45 yaşında bu konuda rap yapmaya başladım. 48 yaşında, yaptığım şeylere karşı empati ve sempati dolu bir adam olarak burada duruyorum. Rap yapmak için çok yaşlandığını düşünenler... Bu, bir saçmalık. Umurumda değil. Eğer 78 yaşında huzurevinde kaç kızın olduğu konusunda rap yapıyorsan, hip-hop'u canlı tuttuyoruzdur.

 (Sözcü)

Ünlü şarkıcı yapay zeka kurbanı oldu: X'ten kaldırıldı!

 

Ünlü şarkıcı havaalanında gözaltına alındı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)