BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü oligarkın 2 milyar dolarlık hesapları donduruldu----

Ünlü oligarkın 2 milyar dolarlık hesapları donduruldu

Ünlü oligarkın 2 milyar dolarlık hesapları donduruldu
23 Nisan 2018 - 08:27 www.finansgundem.com

ABD yaptırımlarıyla oligark Vekselberg'in 2 milyar dolarlık hesapları donduruldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın isimler arasında gösterilen ünlü oligark Viktor Vekselberg'in maruz kaldığı ABD yaptırımlarının ayrıntıları medyaya yansıdı. Reuters ajansı, Rusyalı milyarderin 1,5-2 milyar dolarlık varlıklarının Washington'un son yaptırımları sonrası dondurulduğunu iddia etti.

Haberde ayrıca Vekselberg'in, yaptırımların etkilerini görüşmek üzere Başbakan Dmitri Medvedev ile bir araya geldiği öne sürüldü.

İsimleri açıklanmayan iki kaynağa dayandırılan Reuters haberinde, Vekselberg'in sahibi olduğu Renova şirketinin 1,5-2 milyar dolar tutarındaki dolar hesaplarının dondurulduğu belirtildi.

Renova'nin İsviçre şubesinde çalışanlarının maaşlarının ödendiği hesapların da bir süreliğine dondurulduğu, ardından geri açıldığı iddiasına yer verildi.

Vekselberg'in sorunun çözümü için İsviçre hükümetinden yardım beklediği öne sürülen haberde, Sulzer şirketinin yaptırımlardan kurtulmasında İsviçre yönetiminin önemli rol oynadığı hatırlatıldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dondurma23 Nisan 2018 10:22

    Müslüman olmayan ABD tarafından rusun hesaplarinin dondurulmuş olması bile bizim eşkıya gibi hukuksuzca tüm mal varlığına el koyma uygulamamızdan daha insani ve İslamidir.