BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü kuyumcuyu sevdası öldürdü----

Ünlü kuyumcuyu sevdası öldürdü

Ünlü kuyumcuyu sevdası öldürdü
09 Ağustos 2013 - 07:29 www.finansgundem.com

Yurt dışına ısmarlama mücevher takı yapan İstanbul'un ünlü kuyumcusu, tatil için gittiği Yunanistan'da vefat etti

Agop Çak, akrabaları aracılığıyla tanıştığı ve 3 yıl nişanlılık süresinin ardından 2003’te nikâh masasına oturduğu Selma Çak’a, 2011’de boşanma davası açtı. Agop Çak, Baltalimanı sahilinde Boğaz’a nazır bir evde oturduklarını, bu evi beğenmeyen eşinin ise yalıya sefertasıyla yemek taşıdığını iddia etti. Selma Çak da “Türkiye’nin en zengin kuyumcularından ama yıllarca 1997 model arabama bindi. ‘Kaptan köşkü’ dediği ev dökülüyor. Ne gelinlik giyebildim ne de takı sahibi oldum” diyerek 10 milyon lira tazminat istedi.

YUNANİSTAN YOLLARINDA KALP KRİZİ
Selma Çak’ın, mahkemede “Eşimi seviyorum” demesiyle boşanma davası askıda kalan Agop Çak’ın en büyük tutkusu motosikletiydi. Kalbine stent takılmıştı ama yine de tutkusundan vazgeçmemişti. 4 Ağustos’ta bir arkadaşıyla, motosikletleriyle Yunanistan’a gittiler. Bir gece Gümülcine’de kaldıktan sonra 5 Ağustos’ta Volos şehrine gitmek üzere yola çıktılar.
ANNESİ MOTOR SESİNE DAYANAMADI
İskeçe-Kavala Otoyolu’ndayken kalp krizi geçiren Agop Çak, daha sonra yola düşerek sürüklendi. Çak’ın olay yerinde can verdiği belirlendi. Kuyumcu Agop Çak’ın cenazesi dün yeğeni tarafından İstanbul’a getirildi. Çak için Kumkapı Meryem Ana Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Anne Şuşanik Çak oğlunun cenazesine gelen bir arkadaşının motosikletini çalıştırması üzerine “Kapatın” diyerek fenalaştı. Çak cenaze töreninin ardından Şişli Ermeni Mezarlığı’na defnedildi.
MOTOSİKLETTE FENALAŞTI
Agop Çak, 5 Ağustos Pazartesi günü arkadaşlarıyla buluşmak üzere Volos şehrine giderken, muhtemelen motosikleti üstünde kalp krizi geçirerek İskeçe-Kavala otobanında düştü. Otopsi raporuna göre kaza yerinde ölen Çak, motordan düşerken alt çenesini kırdı ve atardamarı patladı. Kuyumcu Çak, Volos’a ayrı bir motosiklet kullanan bir arkadaşı ile gidiyordu. Arkadaşı, Kavala’ya 10 km kala Çak’ı beklemeye başladı. Oradan geçen bir otomobilin sürücüsü, “Motosikletli bir arkadaşınız var mı” diye sorup birkaç kilometre geride bir motosikletçinin kaza geçirdiğini söyleyince acı gerçek ortaya çıktı. Çak, daha önce 4 kalp ameliyatı geçirmişti ve şeker hastasıydı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)