BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü işadamı intihar etti----

Ünlü işadamı intihar etti

Ünlü işadamı intihar etti
03 Şubat 2015 - 13:18 www.finansgundem.com

İşadamı Mustafa Süzer'in kardeşi Hüseyin Cahit Süzer intihar etti

FINANSGUNDEM.COM

Kentbank'ın hisselerinin büyük çoğunluğuna sahip olan işadamı Mustafa Süzer’in kardeşi  1953 doğumlu Hüseyin Cahit Süzer'in, Bahçeşehir’deki ofisinde silahla kendini başından vurarak intihar ettiği öğrenildi.

İş adamı Mustafa Süzer'in kardeşi Hüseyin Cahit Süzer, Bahçeşehir'deki ofisinde intihar etti. İş adamı Mustafa Süzer'in 1953 doğumlu kardeşi Hüseyin Cahit Süzer'in, Bahçeşehir'deki ofisinde silahla kendini başından vurarak intihar ettiği öğrenildi.
 
POLİS İNCELEME YAPIYOR
 
Silah seslerinin duyulmasında sonra olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerini sürdürürken haberde aile yakınlarına kısa zamanda ulaştı.
 
Süzer'in naaşı inceleme işlemlerinin bitmesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek ve kesin ölüm nedeni için otopsi yapılacak.
 
AİLE SARSILDI
 
Beşiktaş spor kulübünün stadı İnönü'nün hemen karşısında bulunan ve İstanbul'un en gözde yerlerinde birinde Beşiktaş'da olan Süzer plaza ile adlarını duyuran kardeşlerden Hüseyin Cahit Süzer'in intiharı aileyi de derin üzdü.

KENTBANK'IN GEÇMİŞİ

İş adamı Mustafa Süzer'in, hisselerinin büyük bir çoğunluğuna sahip olduğu Kentbank 10 Ekim 1991 tarihinden Türkiye Konut Endüstri ve Ticaret Bankası A.Ş. adıyla Süzer Holding tarafından kuruldu. 6 Nisan 1994 tarihinden Kentbank adını aldı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) 9 Temmuz 2001 tarihinde aldığı kararı ile Kentbank TMSF'ye devretti.

2001 kriziyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Kentbank için yasal mücadele veren Süzer Holding, hayaline Avrupa'da kavuştu. 10 yıldır Kentbank'ı almak için yasal mücadele veren, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) yolunu tutan Süzer Holding, KentBank ile Hırvatistan'da buluştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)