BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü iş kadını sevgilisinden neden ayrılıyor----

Ünlü iş kadını sevgilisinden neden ayrılıyor

Ünlü iş kadını sevgilisinden neden ayrılıyor
09 Ocak 2015 - 08:49 www.finansgundem.com

Alarko Holding'in kurucularından merhum Üzeyir Garih'in kızı Dalia Garih sekiz yıllık ilişkisini bitirdi

Alarko Holding'in kurucularından merhum Üzeyir Garih'in kızı Dalia Garih, 2005'te 20 yıllık eşi, çocuklarının babası Daron Herzikowitz'den boşanmıştı. O dönem oğulları Amerika'da öğrenim gördüğü için sık sık Amerika'ya giden Dalia Hanım, boşandıktan bir yıl sonra yeni beyaz atlı prensi Gary Lachman'ı da Yenidünya'da bulmuştu.

Hatta Washington'da başarılı bir avukat olan Gary Bey, flört etmeye başladıklarından birkaç ay sonra Dalia Hanım'ın aşkına dayanamayıp pılıyı pırtıyı toplayıp İstanbul'a taşınmıştı.

Benim gibi herkes, birbirlerini deliler gibi seven ve nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nikah davetiyesini bekliyordu. Ancak kötü haber geldi: Garih ile Lachman, sekiz yıllık ilişkilerini bitirmiş; hem de hâlâ birbirlerini çok sevmelerine rağmen!!!

SEVGİLİSİNİN PEŞİNDEN GİTMEMİŞ

Ayrılık sebebi; Gary Bey'in, Amerika'da birkaç şehirde birden emlak işleri yapan büyük bir şirketin sahibi olan babasının rahatsızlanması ve işleri Gary Bey'in devralmak zorunda kalmasıymış.

Zamanında fedakarlık yapıp Dalia Hanım uğruna İstanbul'a gelen Gary Bey; bu kez Dalia Hanım'ın Amerika'ya gelmesini istemiş. Ancak Gary Bey'i çok sevmesine rağmen; üç çocuğu İstanbul'da yaşayan, Alarko Holding'in yanı sıra birçok vakıf ve derneğin yönetim kurulunda yer alan, Uruguay Fahri Konsolosu olan Dalia Hanım, her şeyi geride bırakıp sevgilisinin peşinden gidememiş. Anlayacağınız büyük aşk, mecburiyetten bitmek zorunda kalmış. Yazık olmuş...
Bülent Cankurt/Sabah
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)