BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü girişimci Nevzat Aydın 90 milyon TL'ye tarihi yalı aldı----

Ünlü girişimci Nevzat Aydın 90 milyon TL'ye tarihi yalı aldı

Ünlü girişimci Nevzat Aydın 90 milyon TL'ye tarihi yalı aldı
21 Ekim 2020 - 12:11 www.finansgundem.com

Yemeksepeti’nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Beykoz Anadoluhisarı’ndaki Tevfik Bey Yalısı’nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı.

Yemeksepeti’nin CEO’su olarak görevine devam eden Nevzat Aydın’ın geçtiğimiz mart ayında Türkiye eski ralli şampiyonlarından iş insanı İskender Atakan’dan Beykoz Anadoluhisarı’ndaki Tevfik Bey Yalısı’nı satın aldığı ortaya çıktı.

TARİHİ YALI 1991’DE YANMIŞTI

Tarihi yalı 31 Mayıs 1991’de yanmıştı. Tekrar restore edilen yalı geçirdiği değişikliklere rağmen Boğaziçi’nin eski günlerinden esintiler vermeye devam ediyor.

BİR  BAŞKA GİRİŞİMCİ İLE KOMŞU OLDU

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre, Nevzat Aydın satın aldığı yalı ile bir başka Türk girişimci gittigidiyor.com’un eski sahibi Serkan Borançılı’nın 8 yıldır oturduğu yalıya komşu olmuş oldu.

YEMEKSEPETİ'Nİ 589 MİLYON DOLARA SATMIŞTI

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti’ni 2000 yılında kuran Nevzat Aydın, 2015’te dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero’ya 589 milyon dolara satmıştı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)