BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnlü futbolcunun antremanda ayağı kırıldı!----

Ünlü futbolcunun antremanda ayağı kırıldı!

Ünlü futbolcunun antremanda ayağı kırıldı!
12 Kasım 2016 - 13:28 www.finansgundem.com

Bursaspor’da tecrübeli oyuncu Serdar Kurtuluş’un, U21 takımı ile oynanan hazırlık maçında ayağı kırıldı. Genç futbolcu ambulans ile hastaneye kaldırılırken, takım arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespormaçının hazırlıkları kapsamında Özlüce Tesisleri’nde U21 takımı ile hazırlık maçına çıkan Bursaspor, talihsiz bir olay yaşadı. Sezon başında Beşiktaş’tan transfer edilen Serdar Kurtuluş’un, karşılaşmanın 60. dakikasında U21 takımında görev alan Abdurrahman Taiwo ile girdiği iki mücadele sonrası ayağı kırıldı. Acılar içinde yerde kalan deneyimli oyuncuya ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ardından sahaya çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılan Serdar’ın büyük acı çektiği gözlendi.

TAKIM ARKADAŞLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI
Serdar’ın ayağının kırılması takım arkadaşlarını da yasa boğdu. Deneyimli oyuncunun tedavisi sırasında başında bulunan oyuncuların üzüntüsü yüzlerine yansıdı.

Serdar Kurtuluşun ayağı kırıldı

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)