BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü finans merkezi suya gömüldü!----

Ünlü finans merkezi suya gömüldü!

Ünlü finans merkezi suya gömüldü!
08 Eylül 2023 - 16:23 www.finansgundem.com

Hong Kong, son 140 yılın en şiddetli yağışlarından biriyle sarsıldı! Sular altında kalan kentte günlük yaşam felce uğradı.


Çin’in özel idari bölgesi Hong Kong’da dün yaşanan 140 yılın en şiddetli yağışının ardından sel meydana geldi. Yetkililer, yaşanan sel felaketi nedeniyle okullara 1 günlüğüne ara verildiğini duyurdu.

Sağanak yağış, kentte hayatı durma noktasına getirdi. Hong Kong Gözlemevi’nin açıkladığı verilere göre ‘7 saatten uzun süren sağanak, 1884 yılından bu yana görülen en yüksek yağış’ olarak kaydedildi.

Hong Kong yetkilileri son 24 saat içinde şiddetli hava koşulları nedeniyle en az 83 kişinin hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Yağmur aynı zamanda toprak kaymalarını da tetikleyerek bazı yolları kapattı.

Cadde ve yollar sular altında kalırken, metro istasyonları kullanılamaz hale geldi. Siyah kategoride yağış alarmı verilen şehirde, vatandaşların televizyon ve radyo yayınlarında yapılacak uyarıları dikkate alması gerektiği duyuruldu.

Sosyal medyada yağmurun şehrin içinden aktığı, sokakları azgın nehirlere çevirdiği ve insanların sulardan kaçmak için arabalara ve diğer yüksek platformlara tırmandığı görüntüleri yer aldı. Olumsuz hava koşullarının devam edeceği bildirildi.

AB'den selden etkilenen ülkelere destek mesajı

 

Kırklareli'ndeki selde kaybolan kişiden acı haber

 

İstanbul'daki aşırı yağışlar barajları nasıl etkiledi?

 

Ülke genelinde sağanak yağış etkili olacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)