BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü elektrikli bisiklet firması VanMoof iflas bayrağını çekti----

Ünlü elektrikli bisiklet firması VanMoof iflas bayrağını çekti

Ünlü elektrikli bisiklet firması VanMoof iflas bayrağını çekti
18 Temmuz 2023 - 17:32 www.finansgundem.com

Elektrikli bisiklet pazarının modern çizgisiyle dikkat çeken Hollanda merkezli markası VanMoof, iyice zorlu hale gelen elektrikli bisiklet pazarında tutunamayarak resmi iflas bayrağını çekti.

Bir zamanlar dünyanın en çok finanse edilen elektrikli bisiklet şirketi olmakla tanınan Hollanda merkezli elektrikli bisiklet markası VanMoof, yoğun rekabet ortamında satışların erimesi ve faturaları ödeyemez hale gelmesiyle iflas ettiğini duyurdu.

VanMoof tarafından yayınlanan açıklamaya göre, Amsterdam mahkemesi, Hollandalı VanMoof Global Holding BV, VanMoof BV ve VanMoof Global Support BV tüzel kişiliklerinin ödeme işlemlerinin askıya alınmasını geri çekti ve her bir kuruluşun iflas ettiğini açıkladı. İki yönetici kayyum olarak atandı ve VanMoof'daki durumu ve yeniden başlatma olasılığını değerlendirmeye devam ediyor. Bu, VanMoof'un faaliyetlerine devam edebilmesi için üçüncü bir tarafa bir varlık satışını gerektirmekte.

Bloomberght'den Hande Berktan'ın haberine göre, şirketten yapılan bir diğer açıklamada "Elektrikli bisikletler için uygulamamızı ve sunucularımızı çevrimiçi tutmayı ve gelecek için devam eden hizmetleri güvence altına almayı amaçlıyoruz. Bununla birlikte, tüm onarım çalışmalarının ve parçaların teslimatının şu anda durdurulduğunu ve Hollanda'daki mağazalardaki tamir edilmiş ve tamir edilmemiş elektrikli bisikletlerin sonunda sürücülerin alması için hazır hale getirileceğini doğrulamaktayız. VanMoof varlıkları ve operasyonları satılırsa elbette işler değişecektir.” ifadelerine yer verildi.

Japonya'da iflas eden şirket sayısı 700'ü aştı

 

Almanya'da şirket iflasları 7 yılın zirvesinde

 

ABD'de iflas başvurularında büyük artış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)