BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü doktorun gizli serveti ortaya çıktı----

Ünlü doktorun gizli serveti ortaya çıktı

Ünlü doktorun gizli serveti ortaya çıktı
01 Mayıs 2020 - 16:49 www.finansgundem.com

Rusya devlet TV'sinde yıllardır en popüler sağlık programını sunan, aynı zamanda diyet programları dahil pek çok sağlık ürünü satan şirketleri olan doktor Yelena Malışva'nın ABD'de 10 milyon dolardan fazla gayrimenkulünün olduğu ortaya çıktı

Sosyal medyada Malışeva'ya sert eleştiriler gelirken, Rusya'da iktidara en yakın ve etkili televizyonculardan, politik talk show programları sunucusu Vladimir Solovyov'dan destek geldi. Solovyov, Malışeva'nın diğer ülkelerde benzer işler yapan televizyonculara kıyasla "mütevazı" bir yaşam sürdüğünü söyledi.

Bir süre önce ünlü muhalif Aleksey Navalnıy, Yelena Malışeva'nın New York yakınlarında 6,5 milyon dolarlık bir malikane satın aldığını ortaya çıkarmıştı. Rus televizyonunda sağlık temalı programlar yapan, aynı zamanda bir doktor olan Malışeva'nın Manhattan'da değerlerinin 4,2 milyon dolar olduğu tahmin edilen iki dairesi daha olduğu öğrenildi.

Vladimir Solovyov, Malışevva'nın "çok çalıştığını ve ülke dışında mülk sahibi olmasında yanlış bir şey görmediğini" söyledi.

Solovyov Rus medyasında Amerikan karşıtı milliyetçi retoriğin önde gelen temsilcileri arasında gösteriliyor. Yine Aleksey Navalnıy, Sovolyov'un da İtalya'da milyonlarca euro değerinde villası olduğunu ortaya çıkarmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)