BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü doktor hakkında şok iddialar----

Ünlü doktor hakkında şok iddialar

Ünlü doktor hakkında şok iddialar
27 Haziran 2021 - 22:31 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden'ın tıbbi danışmanı ünlü doktor Antony Fauci hakkındaki şüpheler her geçen gün artıyor.

Korona virüsün kökeninin laboratuvar olamayacağını söyledikten sonra, Wuhan'daki laboratuvarla bağlantıları ortaya çıkan Fauci için yeni iddialar gündemde. Öte yandan, ABD'li yorumcu Maher'in teknoloji devlerinin laboratuvar teorisi paylaşımlarının sansürlenmesine gösterdiği tepki gündemde bomba etkisi yarattı.

ABD'li ünlü doktor Fauci, korona virüsün kökenine dair yaptığı açıklamalarda yalan söylemekle itham edilirken, siyaset yorumcusu ve TV sunucusu Bill Maher, Kovid-19'un laboratuvardan sızdığı teorisiyle ilgili gönderileri ve aramaları sansürledikleri için büyük teknoloji firmalarına ateş püskürdü. Dr. Anthony Fauci, Başkan Trump'ın Kovid-19'u sızdırmakla suçladığı Çin laboratuvarına finansmanı kesme kararının arkasındaki nedenleri bilmediğini söyleyerek yalan beyanda bulunmakla itham edildi.

Beyaz Saray'ın Baş Tıbbi Danışmanı Fauci, yakında çıkacak bir kitaba göre, Nisan 2020'de Trump'ın Vuhan Viroloji Enstitüsü için ayrılan kaynağı durdurma emrinin 'nedeni bilmediğini' söylemişti.

Ancak yeni çıkan kitap Kabus Senaryosu: Trump Yönetiminin Tarihi Değiştiren Pandemiye Tepkisi'nde yer alan iddiaya göre, Fauci, Trump'ın bu kararı laboratuvarın güvenlik kaydıyla ilgili endişesi nedeniyle aldığını biliyordu ve buna rağmen bilmediğini söyledi. Temsilci Buddy Carter, R-Ga., Fox News'e şunları söyledi: Dr. Fauci, kendi ilgisini sürdürmeye ve Başkan Trump'ın bu krizle mücadeledeki rolünü küçümsemeye o kadar takıntılı ki, bir kez daha yalan söylerken yakalandı.

"Pandemi müdahalesine ve kökenlerine ilişkin araştırmamızda, kendi halkla ilişkiler kampanyalarından çok gerçeklerle ilgilenen birine ihtiyacımız var. Dr. Fauci'nin gitme vakti geldi."

Milliyet'in haberine göre ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü'nün başındaki Fauci, ilk başta Beyaz Saray'ın Ulusal Sağlık Enstitüleri'ne (NIH), daha önce Wuhan laboratuvarıyla çalışan EcoHealth Alliance'a verdiği hibeyi iptal etme direktifine direndi.

Haziran 2020'de kongre üyesi tarafından 370 bin dolarlık hibe sorulan Fauci, 'NIH'ye (Ulusal Sağlık Enstitüsü) iptal etmesi söylendiği için iptal edildiğini' ve Trump'ın emrinin arkasındaki 'nedeni bilmediğini' söyledi.

R-Okla'dan Markwayne Mullin, Fauci'nin kongre ifadeleriyle kitapta iddia edilen ifadelerı arasındaki tutarsızlıkları "çok endişe verici" olarak nitelendirdi ve "Kovid'in kökenleri hakkında tam bir araştırma yapmanın ne kadar önemli olduğunu gösterecek" dedi.

Fauci, Fox News'den gelen yorum taleplerine henüz yanıt vermedi.

ABD-İsrail ilişkilerinde yeni dönem

 

ABD'de Kovid-19'dan can kaybı 603 bini aştı

 

Trump sahalara döndü: Geri alacağız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)