BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü çiftten çocuklarına miras bırakmama kararı!----

Ünlü çiftten çocuklarına miras bırakmama kararı!

Ünlü çiftten çocuklarına miras bırakmama kararı!
12 Kasım 2019 - 15:57 www.finansgundem.com

Ashton Kutcher ve Mila Kunis, çocuklarına miraslarından bırakmayı planlamadıklarını söyledi. Kutcher, "Mirasımızı bağışlayacağız, çocuklarımıza bırakmayacağız" dedi.

Hollywood’un en uyumlu ve en birbirine aşık çiftlerinden biri olan Ashton Kutcher ve Mila Kunis, çocuklarına miras barakmayı düşünmediklerini söyledi. Çiftin 5 yaşında Wyatt Isabelle adlı bir kızı ve 2 yaşında Dimitri Portwood adında bir oğlu bulunuyor.

Konu hakkında açıklamayı Dax Shepard’ın Armchair Expert adlı radyo programından yapan Ashton Kutcher, “Çocuklarım ayrıcalıklı bir hayat yaşıyor ve bunu da bilmiyorlar. Gelecekte de bunun farkında olmayacaklar. Çünkü bildikleri tek yaşam şekli bu” dedi. Bu nedenle de eşi Mila ile miraslarını yardım vakıflarına bağışlamayı planlamışlar. Çocuklarının becerikli ve girişimci bir ruha sahip olmasını istediğini belirten Ashton Kutcher daha önce de ekonomik kaynakların kullanılması konusunda çocuklarına bazı şeyleri öğretmeye çalıştıklarını açıklamıştı.

Mila Kunis ise noel, yılbaşı gibi dönemlerde birbirlerine hediye almak yerine ihtiyacı olanlara yardım etmeyi alışkanlık haline getirdiklerini açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)