BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü çift bebeğine Mevlana'nın ismini verdi----

Ünlü çift bebeğine Mevlana'nın ismini verdi

Ünlü çift bebeğine Mevlana'nın ismini verdi
01 Temmuz 2017 - 18:09 www.finansgundem.com

Beyonce ve Jay Z çiftinin doğumları henüz doğrulanmayan ikiz çocuklarına Rumi ve Sir Carter isimlerini verdiği iddia edildi.

"Rumi", Japonya'da kız çocuklarına çok sık verilen bir kız ismi. Bununla birlikte, bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü çiftin çocuklarından birine, 13. yüzyılda Konya'da hayatını kaybeden filozof ve şair Mevlana Celaleddin Rumi'nin ismini verdiği yorumunu yaptı.

İKİZLERİNE RUMİ VE SİR CARTER ADINI VERDİLER

Jay Z'nin ikiz çocuklarının isim haklarını korumak için ticari tescil altına aldığı öğrenildi. Dünyaca ünlü çiftin 5 yaşında Blue Ivy isimli bir kız çocukları daha bulunuyor.

35 yaşındaki Beyoce, şubat ayında ikiz bebeklere hamile olduğunu açıklamış fakat ne zaman doğum yapacağını belirtmemişti. Daha öncesin'de ise Beyonce'nin ikiz bebeklerini evde doğum yöntemiyle dünyaya getireceği, bunun için de Hollywood'daki malikanesini bir milyon sterlinlik (4,5 milyon lira) tıbbi malzemeyle donatarak doğumevine çevirdiği iddia edilmişti.

Bununla birlikte ABD medyası Beyonce ve Jay-Z çiftinin iki hafta önce bebeklerini kucaklarına aldıklarını öne sürmüştü.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)