BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü banka sahibi öldürüldü----

Ünlü banka sahibi öldürüldü

Ünlü banka sahibi öldürüldü
30 Temmuz 2013 - 09:59 www.finansgundem.com

Malezya'nın beşinci büyük bankasının kurucusu ve sahibi, Bahreynli Hüseyin Ahmad Najadi öldürüldü

Arap-Malezya ortak sermayeli AmBank'ın sahibi Ahmad Najadi, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki Najadi Kuan Yin Temple binasının otoparkında silahla öldürüldü. Saldırıda eşi ağır yaralandı.
Polis yetkilileri, silahlı kişi veya kişilerin otoparkta Najadi ve eşine yönelik gerçekleştirdiği saldırıda Najadi'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti. Yetkililer, Najadi'nin yaralanan eşinin durumunun da ağır olduğunu kaydetti.
Malezya'nın 5'inci büyük bankasının kurucusu olan Najadi'ye yönelik daha önce de silahlı saldırı girişimi yapıldığı belirtildi. Bir polis yetkilisinin belirttiğine göre cinayet sebebi iş ilişkili.  Najadi'nin ağır yaralanan 49 yaşındaki eşinin ismi ise açıklanmadı.
75 yaşındaki Najadi Malezya'nın en büyük bankalarından Arap-Malezya ortak sermayeli AmBank'ın sahibiydi. 200'den fazla şubesi olan banka Malezya'nın aktif bakımından beşinci büyük bankası. Ülkenin Ortadoğu'da iş yapan şirketlerine önemli iş kontakları sağlayan banka 1975'te kuruldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)