BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜniversite adaylarının dikkatine!----

Üniversite adaylarının dikkatine!

Üniversite adaylarının dikkatine!
21 Mart 2018 - 09:51 www.finansgundem.com

Üniversiteye giriş için bu sene ilk defa YKS adıyla yapılacak sınava başvuru bugün sona eriyor. İnternet üzerinden başvurularını tamamlayan adayların, başvurualrının geçerli sayılabilmesi için başvuru ücretini yatırmaları gerekiyor.

YKS başvuru için son gün bugün. YKS başvuru işlemini gerçekleştiremeyen adayların bugün ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor. YKS başvuru yapıldıktan sonra başvuru ücretinin de yatırılarak başvuruların tamamlanması gerekiyor.

YKS PARA YATIRMA SON GÜN NE ZAMAN?

YKS başvuru işlemi ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden tamamlanacak. Başvurular bugün sona eriyor. İnternet üzerinden başvuru aşamasında gerekli bilgiler girildikten sonra başvuruların tamamlanması halinde başvuruların geçerli sayılabilmesi için başvuru ücretinin yatırılması gerekiyor. Aksi takdirde başvurular geçersiz sayılacak. 

Sınav ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 22 Mart 2018 tarihinde mesai saati bitiminde, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 22 Mart 2018 tarihinde saat 23.59’da sona erecek. Bankadan ödeme yapacak adayların, bankaların çalışma saatlerini göz önünde bulundurmaları gerekiyor.

YKS başvurularının internet üzerinden tamamlanabilmesi için öncelikle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresine T.C. Kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılması gerekiyor. Giriş yapıldıktan sonra istenilen aşamaların tamamlanması ve başvurunun kaydedilip onaylanması gerekiyor.

Ayrıca adaylar, başvurularını kendi okullarından, ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden veya ÖSYM tarafından belirlenmiş olan başvuru merkezlerinden yapabilecekler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)