BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'ı caydırmaya çalışıyorlar----

Ünal Aysal'ı caydırmaya çalışıyorlar

Ünal Aysal'ı caydırmaya çalışıyorlar
28 Eylül 2014 - 17:58 www.finansgundem.com

Ünal Aysal'ın görevi bırakmamasını isteyen Teknik Direktör Prandelli ve futbolculardan mektuplu baskı

Sarı-Kırmızılılar, Aysal'a duygusal bir mektup yazarak başkanlığı bırakmamasını istediler. Sivas maçı öncesinde Florya Beyti'de yapılan yemekten başkan Ünal Aysal, futbolcularla tek tek tokalaşıp daha sonra da takıma toplu olarak sadece şampiyonluğa kilitlenmelerini ve futbollarına bakmalarını söylemişti.

KARARI BİR DAHA GÖZDEN GEÇİRİN

Yemek sırasında futbolcular adına kaleme alınan bir mektup da kaptan Selçuk tarafından Aysal'a verildi. Mektupta futbolcular başkandan göreve devam etmesini isteyerek, "Biz futbol takımı olarak size camiaya şampiyonluk ve 4. yıldız sözü veriyoruz. Ve bu yolda birlikte yürümek istiyoruz. Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda kararınızı bir kez daha gözden geçirmenizi ve bizi şampiyonluk yolunda yalnız bırakmamanızı rica ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

BASKI LONDRA'DA DA SÜRECEK

Sivas maçı sonrasında Prandelli'nin "Başkanın kararını bir kez daha gözden geçirmesini bekliyoruz" ifadesinin altında da bu mektup yatıyor. Çarşamba günkü Arsenal maçı için Galatasaray kafilesi salı günü İngiltere'ye gidecek. Başkan Ünal Aysal da ayrı bir uçakla seyahat edecek. Aysal ile futbolcuların ve Prandelli'nin İngiltere'de akşam yemeğinde birlikte olacağı ve futbolcuların burada Başkan'a bir kez daha aday olması için yapacakları ifade edildi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)