BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal resti çekti----

Ünal Aysal resti çekti

Ünal Aysal resti çekti
30 Haziran 2014 - 12:31 www.finansgundem.com

Başkan Ünal Aysal, Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği İzet Hajrovic için net konuştu

Sarı kırmızılı kulübün Grasshoppers'tan 3.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Boşnak futbolcu alacaklarını alamadığı gerekçesiyle Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etmiş ve kendisine geçici lisan çıkartılmasını sağlamıştı.

Bosnalı futbolcu bu hamlesiyle birlikte Galatasaray'dan ayrılsa bile kulübe bonsevis bedeli kazandırmayacak. Bunun yanı sıra oyuncunun bonservisi için 3.5 milyon Euro ve oyuncunun maaşı olan 550 bin Euro'yu ödeyen sarı kırmızılıar yaklaşık 11.5 milyonluk bir zarara uğramış olacak.

ÜNAL AYSAL: 'GEÇİCİ LİNSANS DA YOK TRANSFER DE'

Hürriyet Gazetesi'e açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Werder Bremen'in almak istediği Hajrovic için FIFA'nın geçici lisans verdiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtip, ''Bu konuyu araştırdık. Böyle bir gelişme FIFA'da şu an yok. Bu maksatlı ortaya atılan bir iddia. Ayrıca Alman kulübünün, yüzde 100 haklı olduğu kanıtlanmamış, kulübü ile ihtilaf halinde olan bir oyuncuyu bize danışmadan kadrosuna katmaz. Werder Bremen ya da bir Alman kulübü etik olarak böyle bir transfer girişiminde bulunmaz" yorumunu yaptı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)